Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Bu hafta Eros’un okları bizi tam kalbimizden vurabilir!

Aşk hayatımızda canlandırıcı gelişmelerin olabileceği, sorunlar varsa çözebileceğimiz ya da iltifatlar, hediyeler, birlikte çıkılan tatiller gibi canlandırıcı etkilerin olduğu bir haftadayız.

Haberin Devamı

BU HAFTA GÖKYÜZÜNDE NELER OLACAK? DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Merkür bugün güneşin önünden geçecek ancak bu bizi astrolojik açıdan çok etkilemeyecek.

Bu hafta Venüs’ün Neptün'le, Jüpiter'le, Merkür'le, Plütonla, Merkür’ün Güneş ile ve Plüton'la olumlu açıları mevcut.

Şans ve bereket gezegeni Jüpiter de doğru harekete geçiyor olacak. Dolayısıyla geçen hafta bahsettiğimiz olumlu etkiler bu hafta kendini daha da fazla hissettirecek.

Özellikle ikili ilişkilerimizde, aşk hayatımızda, maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda, estetik ve yaratıcılık ile anılabilecek alanlarda, sanatsal başlıklarda, tasarım, moda alanlarında çok güzel etkilerle karşılaşabileceğimiz, sanata daha açık olabileceğimiz ve aşk hayatımızda canlandırıcı gelişmelerin olabileceği, sorunlar varsa çözebileceğimiz ya da iltifatlar, hediyeler, birlikte çıkılan tatiller gibi canlandırıcı etkilerin olduğu bir haftadayız.

Bu hafta Eros’un okları bizi tam kalbimizden vurabilir

EROS’UN OKLARI BİZİ TAM KALBİMİZDEN VURABİLİR!

Özellikle Başak’lar Oğlak’lar ve Boğa’lar için daha olumlu bir hafta olsa da hepimiz farklı farklı alanlarda olumlu yönlerini hissedeceğiz.

Sevginin gücünü hissedecek, hayatımıza yansıtacak ya da yaratıcılığımızı hayatımızın farklı alanlarında kullanıyor olacağız.

Bunun dışında Plüton’un açıları var. Destekçi kişiler, bizden yaşça büyük kişiler bu haftada bize yardımcı olabilirler. Kendimizi net bir şekilde ifade edebileceğimiz bir haftadayız. Olumlu görüşmeler, toplantılar, randevular ya da iletişimde yazılı veya sözlü kendimizi en iyi şekilde ortaya koyabileceğimiz durumlar söz konusu olabilir.

Anlaşmalar ve pazarlıklar esnasından kendimizi iyi ifade edebilir, haklarımızı koruyabiliriz. Lider konumuna gelebileceğimiz, üzerinde yoğunlaştığımız işleri olumlu etkileyen olumlu gelişmelere açık bir hafta. Hepimiz farklı farklı alanlarda etkileniyor olacağız.

Özellikle haftanın ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından güzel ikinci yarısı ise iş hayatımız açısından güzel. Gizli işlerle uğraşan ve gizli işleri ortaya çıkarmak isteyenler tarafından olumlu olabilir. Önemli sorularımız cevap bulabilir, aydınlanmak istediğimiz konular aydınlanabilir.

9 MAYIS-15 MAYIS HAFTASI BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!