Penis boyunuzdan memnun musunuz?

Erkekler gayet memnun ama kadınlar aynı şeyi söylemiyor!

Haberin Devamı

Erkeklerin cinsellik konusunda en büyük takıntısıdır penis boyları... Çünkü penis boyu yıllardır erkekliğin göstergesi olarak algılanmış ve bu nedenle her zaman erkeklerin korkulu rüyası olmuştur. Peki nedir gerçekten ideal penis boyu? Cinsel yaşamın en belirleyici kriteri midir? Yoksa penis boyu ile cinsel performans arasında doğrudan bir ilişki yok mudur? CİSED Onursal Başkanı Cem Keçe sorularımızı yanıtlıyor.

PENİS BOYUNDAN MEMNUN OLMAYANLAR İÇİN HARİKA BİR BULUŞ! ÖZ GÜVENİNİZİ YENİDEN KAZANMAYA HAZIR OLUN!

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) olarak yapılan anket sonucunda Türklerin penis boyu standardı ortaya çıkarıldı. Ankette kadınlar Türk erkeğinin penis boyunu küçük bulurken erkekler penis boylarından gayet memnunlar. Ankete katılan erkeklerin yüzde 90'ı penis boyundan memnun olduğunu ifade ederken, kadınların yüzde 85'i “Eşinizin ve partnerinizin penis boyundan memnun musunuz?” sorusuna “Hayır!” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Anket sonuçlarına göre Türk erkeğinin penisi “normal” çıktı. Penis boyuyla cinsel performans arasında doğrudan bir ilişki bulunmazken, dünya standartlarında penis boyu 11- 18 cm. arasında değişiyor.

Penisin boyu sağlıklı bir cinsel yaşam için tek ve yeterli bir kriter değildir. Penis boyuyla cinsel performans arasında doğrudan bir ilişki bulunmaz. Oysa birçok erkek penis boyuyla ilgili yanlış cinsel mitler nedeniyle karşı cins ile ilişki kurmaktan kaçınma dâhil çok büyük sıkıntı yaşıyor.

Hiçbir sağlık sorunu bulunmayan ve normal ölçülere sahip olan erkekler bile penis büyütme ameliyatlarına ilgi gösteriyorlar. Çünkü erkeklerin çoğu penislerinin boyutundan yoğun kaygı duyuyor. Bundan dolayı penislerinin yeteri kadar büyük olmadığından endişe duyan, öz güvenlerini kaybeden ve kendini kahredip sertleşme güçlüğü, erken boşalma sorunu çeken erkeklerin sayısında her geçen gün artış oluyor.

Yazarın Tüm Yazıları