Ağaoğlu gecelerde

Ali Ağaoğlu, iş hayatında olduğu kadar çapkınlıkta da başarılı...

Geçtiğimiz gece Maçka’daki Scotch adlı mekânda rastladığım Ali Bey’in yanında, beş yıldır inişli çıkışlı bir ilişki yaşadığı Petek Ertüre yoktu. Ama elbette ona eşlik eden bir hanım vardı... Sabahın ilk ışıklarına kadar gece kulübünde eğlenen Ali Bey, çıkışta oldukça keyifli görünüyordu.

Artam’a ödül

Antik A.ş’nin sahibi Turgay Artam, 20 yıl boyunca topladığı pullardan oluşturduğu “Filateli’de Sanat” konulu koleksiyonuyla ödüle layık görüldü. Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu, Türk filatelisine (pulculuk) yaptığı hizmetler nedeniyle Artam’a ödül verdi. Galeri Işık Teşvikiye’de sergilenen Artam’ın koleksiyonu, ziyaretçilerine tarih öncesinden 20. yüzyıla kadar uzanan binlerce yıllık sanat serüvenini pullar aracılığıyla izleme olanağını sunuyor. Sergi 31 Ocak’ta kapanıyor, hâlâ görmediyseniz elinizi çabuk tutun derim.

Anneannelerini kaybettiler

Kenan, Ozan ve Canan Doğulu kardeşlerin anneanneleri Müyesser Akgün, önceki gün hayatını kaybetti. Serpil Doğulu’nun annesi Müyesser Hanım, 91 yaşındaydı. Müyesser Akgün’ün cenazesi, bugün Ankara-Maltepe Camii’nde öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek. Akgün’ün yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

30. sanat yılı

ızmir’in moda dünyasına armağan ettiği yeteneklerden Ertan Kayıtken, 30’uncu sanat yılını ızmir’de düzenleyeceği bir defileyle kutlayacak. Kayıtken, ıZFAş’ın 22-25 şubat’ta üçüncü kez düzenleyeceği “If Wedding Fashion-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı”nda 30 yıllık sanat yaşamını özetleyecek bir defile sunacak. Uğurhan Akdeniz’in koreografisinde düzenlenecek defilede, ünlü mankenler podyuma çıkacak.

Nişantaşı’nda yeni adres

Nişantaşı’nın en hareketli noktalarından Teşvikiye Caddesi’nde bulunan Caffe Nero, sadece gurme kahveleriyle değil, ince belli bardakta servis edilen Türk usulü demleme çayıyla da büyük ilgi görüyor. ısteyenlere ‘annemin poğaçası’ ve çay ikilisi, kahve içmeden uyanamayanlara ise espresso bazlı kahve ve kahvaltılık panini sunuluyor.

 

Haberin Devamı

Yazarın Tüm Yazıları