500 bin dolara ev alacak

Metin Aşık, bu yıl Bodrum-Türkbükü’nde apartman daireleri ve villalardan oluşan bir site yaptırıyor.

10’ar daireli iki apartman ve dört villadan oluşan sitede, daire fiyatları 400 bin dolardan başlıyor, villa fiyatları ise 1 milyon 200 bin dolara kadar çıkabiliyor. Her parası olana ev satmayacağını, site içinde huzurun çok önemli olduğunu söyleyen Metin Aşık’ın yaptırdığı bu evler duyduğuma göre Orhan Gencebay’ın da çok hoşuna gitmiş. Yapımı süren apartman dairelerinden birini satın almak isteyen Gencebay, geçtiğimiz günlerde 500 bin dolarlık evi gezmiş. Her yıl yaz aylarında üç aylığına Bodrum’a giden sanatçı, manzarasını çok beğendiği ve anahtar teslimi gelecek haziran ayında yapılacak olan bu evi almayı aklına koymuş.

Bodrum hakimi

Eda Taşpınar, daha yaz başında Bodrum’u mesken tutanlardan... Sevgilisi Nurettin Hasman’ın işleri nedeniyle hafta içleri İstanbul’a dönmesine rağmen tatilini kesintiye uğratmayan Taşpınar, tüm gününü bunaltıcı sıcağa aldırmadan güneşin altında geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Havana’nın iskelesinde rastladığım Eda Hanım, sevgilisinin kızı Mina Hasman’la güneşleniyordu. İlginç bikinisi ise kadın, erkek herkesin dikkatini çekti.

Sevgili oğlum

Filiz Akın, geçtiğimiz hafta Bodrum’daydı... Önce eşi Sönmez Köksal’la Türkbükü’ndeki Red Room’da dostları için bir yemek verdi. Ardından Bodrum Antik Tiyatro’da Kenan Doğulu konserini izledi. Her iki programda da oğlu İlker İnanoğlu yanıbaşındaydı... Önceki gün Akın’ın köşe yazısını okudum. Bodrum günlerini not düştüğü yazıda oğluna olan sevgisini anlatmakla bitirememiş. Tatil sırasında İnanoğlu’nun arkadaş grubuyla da tanışan Filiz Hanım, ne kadar büyürse büyüsün, onun kendisi için her zaman küçük İlker olarak kalacağını anlatmış bu yazıda...

Anneler ve oğulları

Program yaptığı Elma TV’den izin alan Gülay Kamaz, oğlu Mert’i de yanına alıp tatil için Bodrum’a gitti. Bu arada eşi Ali Ersoy’un işleri nedeniyle İstanbul’dan ayrılamaması üzerine, Melis Ersoy da Bodrum sezonunu oğlu Neşet’le açtı. Şu sıralar oğullarıyla keyifli ve huzurlu bir tatil geçiren Kamaz ile Ersoy, Ali Ersoy’un Türkbükü sahillerinde demirli teknesinde kalıyorlar.

Romantik hediye

Aslı Başar, 32’nci yaşını geçtiğimiz gece Bodrum People’da kutladı. Eşi Altuğ Bey ve yakın dostlarının katıldığı doğum günü kutlamasında, Başar hediye yağmuruna tutuldu. Ama aralarında en etkileyicisi eşi Altuğ Başar’dan gelendi. Yeni yaşı için kendisine aldığı tek taş yüzüğü gören Aslı Hanım, teşekkür için onu öpücüğe boğdu.

Şaşırtan samimiyet

Geçtiğimiz haftasonu Bodrum’daydım. Türkbükü’ndeki Red Room Beach’de Lara Kamhi’ye rastladım. Kız arkadaşıyla muhabbet ediyordu. Derken Red Room’un iskelesine Kenan Doğulu’nun teknesi yanaştı. Ve Doğulu ile Kamhi, iskelede birbirlerine sımsıkı sarılıp ayaküstü muhabbete başladı. Geçtiğimiz yıl aralarında aşk dedikoduları çıkan ikilinin bu samimiyeti ise kimsenin gözünden kaçmadı.

Babasının hayatını yazıyor

10 yıl aradan sonra Rumeli Hisarı’nda sevenleriyle buluşan Zülfü Livaneli’nin geçtiğimiz günkü konserini izlemeye gelenler arasında kızı Aylin de vardı. Babasına hayran olduğunu her fırsatta dile getiren Aylin Livaneli, ondan ayrı kalmamak uğruna, yıllar önce eğitimini sürdürdüğü İsviçre’den İstanbul’a dönmüştü. Aylin Hanım’ın duyduğu bu hayranlık, zamanla daha da arttı ve sonunda kaleme kağıda sarıldı. Şimdilerde ünlü sanatçının hayatını ve yasaklı yıllarını konu alan bir kitap yazan genç Livaneli, bu eserin büyük ses getireceğine inanıyor.

Kalabalıktan kaçıyorlar

Ercan-Müge Canmutlu çifti, bir süredir tatil için Bodrum’da... Hekimköy’deki evlerinde kalan çift, buradan neredeyse hiç çıkmıyor, Bodrum kalabalığına hiç karışmıyor. Bildik renkli ve hareketli Bodrum manzaralarına mesafeli bakan Canmutlu çifti, çocuklarıyla beraber doğayla iç içe ve sakin bir yaşam sürmek istediklerini söylüyor. Hatta söylenenlere bakılırsa Ercan Bey, ilk fırsatta İstanbul’daki işlerini tasfiye edip buraya yerleşecekmiş.

Sağlam kılavuz

Ömer Karacan’ın sosyal hayat konusunda bilmediği yok. Nereye gidilir, ne yenilir, ne içilir, neler popülerdir, hepsini bilir. Bu yüzden de yurt içi ve yurtdışındaki arkadaşlarına danışmanlık etmesi kaçınılmazdır. Karacan, geçtiğimiz hafta da İngiltere ve İspanya’dan gelen dostlarını Bodrum’da ağırladı. Tur rehberi yine görev başındaydı. Hemen tercihini yaptı, onları alıp Türkbükü’ndeki People’a götürdü.

Okey masası kuruldu

Bodrum’da sıcaklık giderek artıyor. Hatta öğle saatlerinde güneş altında durmak neredeyse imkansız hale geliyor. İşte bu yüzden birçok tatilci de belli saatlerde gölgeye çekilip farklı uğraşlar bulma yoluna gidiyor. Civarda evleri bulunanların en popüler hobileri, bahçeye kurulan okey masaları... Bu ünlü okey tutkunları arasında Hülya Aşık da var. Onun Türkbükü’ndeki evinde düzenlediği saatler süren okey partilerinin vazgeçilmez simaları ise Gülşah Alkoçlar ile Suzan Hacısüleymanoğlu...
Yazarın Tüm Yazıları