2014’e sevdikleriyle girdiler

Haberin Devamı

Phuket

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur’un ikinci kez ayrıldığı Can Bozok’la yeniden barıştığını ve çiftin beşinci yıldönümlerini Bangkog’da kutladığını yazmıştım. Sevgililer, 2014’ü de Tayland’ın Phuket Adası’ndaki evlerinde karşıladı. Manolya Onur’un Bereket Şah’tan olan kızı Nilüfer de onların mutluluklarına ortak oldu.

Kanada

Oyuncu Gökhan Arsoy ile diyetisyen Taylan Kümeli, 2014’ü Kanada’da karşıladı. Gündüzleri kayak yapan sevgililer, geceleri de yağan karın altında romantik yürüyüşlerle yeni yıl tatilinin keyfini çıkardı.

Evli, mutlu, 2 çocuklu

İşadamı Mehmet Mutlu ve eşi Melisa Mutlu, ikinci bebek sevinci yaşıyor. Cezmi Mert adında bir oğulları olan çift, 2014’ü de Murat adını verdikleri ikinci çocukları ile karşıladı. Çift, mutluluklarını bu fotoğraf karesiyle sosyal medyadaki takipçileriyle de paylaştı.

Haberin Devamı

Yeni yıl yeni projeler

Karim Rashid, Lidewij Edelkoort gibi tasarım dehalarını 21-22 Şubat’ta alldesign Tasarım Konferansı ve Fuarı’nda ağırlamaya hazırlanan Allevents, yeni yıla yeni projelerle girdi. Can Gürcan, Hüseyin Kalkavan ve Murat Akan ortaklığında kurulan Allevents, Barbaros Bulvarı’ndaki yeni ofisinde yılbaşını kutlarken, “Mimar Sinan ve Yaratıcı Deha’nın Şaheserleri” sergisi ile Çevre Şehircilik Endüstrileri Fuarı düzenleyeceklerini duyurdu.

Mücevhere kuş kondurdu

Karun Mücevherat’ın kurucusu ve sahibi Karun Kıraç, 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Kıraç’ın yeni yılı da kutladığı tanıtım davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Farklı renklerde değerli taşlarla hazırlanan mücevher koleksiyonu kadar kuşlarla süslenen vitrin tasarımı da beğeni topladı.

Sırılsıklam aşk

Cem Büyükhanlı, Bennu Gerede’den boşandıktan sonra hızlı çapkın kesildi. Sayısız güzelle aşk yaşayan Büyükhanlı, geçtiğimiz haftalarda da Bebek’te sokak ortasında genç bir kadınla öpüşürken görüntülendi. Ben de o kadının işadamı Hasan Sel’in kızı Melis Sel olduğunu yazdım. İkiliyi hafta sonu Bebek’te gördüm. Önceleri sevgilileriyle aynı kareye girmemek için akla karayı seçen Büyükhanlı, sırılsıklam aşık olduğunu söylediği Sel’le el ele poz verdi.

Haberin Devamı

Makyajsız Derin

Derin Mermerci, yeni yıla eşi Cem Aydın’la yurtdışında “merhaba” dedi. Çift, tatil dönüşü Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Mermerci, makyajsız olduğu için objektiflerden rahatsız oldu.

Ne ayaksın?

Alışveriş sitesi Butigo.com, ilk mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Berk Alevi ve Gizem Yasa’nın ev sahipliği yaptığı açılışta Ivana Sert, Butigo’ya özel tasarladığı ayakkabıları tanıttı. Alışveriş yapanlara stil danışmanlığı da yapan Sert’in bir kişiye ayak numarasını sormak isterken “Ne ayak?” demesi, mağazada gülüşmelere neden oldu.

Yazarın Tüm Yazıları