2011 koleksiyonu

Mücevher tasarımcısı Dilara Karabay, yeni yıl için özel bir koleksiyon tasarladı. Karabay, opal taşı ve altın da kullandığı koleksiyonunu geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki showroom’unda sergiledi.

Haberin Devamı

Kişiye özel koku

Kişiye özel tasarımlar yapan Nahide Büyükkaymakçı, Çukurcuma’daki atölyesini kendisine özel bir kokuyla farklılaştırmak için kolları sıvadı ve 50 yılı aşkın süredir esans üretimi yapan MG Gülçiçek’in kapısını çaldı. Firma da Büyükkaymakçı’nın tasarımlarında fark yaratmasına yardımcı olacak özel bir koku tasarladı.

İstanbul’da bir prens
Atıl Kutoğlu, moda dünyasındaki başarılarının yanı sıra özel hayatında kurduğu dostluklarla da Türkiye’nin fahri elçisi gibi... Kutoğlu, geçtiğimiz günlerde çok özel bir misafiri ağırladı. Avusturya Prensi Hubertus von Hohenlohe, Ünlü modacının davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Kutoğlu’nu Nişantaşı’ndaki butiğinde ziyaret eden Prens, buradan yakınları için Noel hediyesi aldı. Hubertus von Hohenlohe, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Park Şamdan’da düzenlediği “Şişli’de Paris” davetine de katıldı.

Aile boyu moda

Haberin Devamı

Farklı kıyafetleriyle dikkat çeken ve internetteki blog’unda moda yazıları yazan Deniz Berdan, bir süredir hem kıyafet hem de takı tasarlıyordu. Berdan’ın tasarımları, “Junk” markasıyla İstinye Park ve Nişantaşı’ndaki Beymen Blender mağazalarında satışa sunuldu. Bu arada Berdan’ın kızı Begüm gibi eşi Haluk Bey de bu işlere merak salmış. Yandaki fotoğrafı, blog’da kullanılması için Haluk Bey çekmiş...

Yeni yıla yeni aşk
İş hayatındaki başarılı projelerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettiren Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre ile yollarını ayırdı ama yeni yıla yalnız girmeyecek. Duyduğuma göre ünlü işadamı, 2009 yazında Bodrum’da öpüşürken görüntülendiği manken Sophia ile yeniden barışmış...

Yazarın Tüm Yazıları