GeriAstro Gündem OCAK AYI BURÇ YORUMLARI 2024: Aygül Aydın yazdı... Yeni Yılın İlk Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Ocak ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI 2024: Aygül Aydın yazdı... Yeni Yılın İlk Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Ocak ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları...

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI 2024: Aygül Aydın yazdı... Yeni Yılın İlk Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Ocak ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları...

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Ocak ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Yılın ilk ayında hangi burcu neler bekliyor astroloji tutkunları tarafından merak ediliyor. 11 Ocak saat 14:57’de Oğlak burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Oğlak burcundaki bu Yeni Ay, özellikle iş, kariyer ve hedeflerle ilgili konularda yeniden odaklanma ve düzenleme fırsatları sunabilir. Aygül Aydın, Ocak ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2024 Ocak ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte, Ocak ayı burç yorumları 2024..."

Kim çizebilir senden başka senin yaşamını?”

OCAK AYI GÜNDEM

2 Ocak saat 06:07’de Merkür, Yay burcunda ileri hareketine geçiyor. İletişimde aksaklıklar, teknolojik sorunlar ve yanlış anlamaların son bulduğu süreç başlıyor. Yeniden gözden geçirdiğin şeyleri artık harekete geçerek ortaya sunabilirsin.

4 Ocak saat 17:58’de Mars, Oğlak burcuna geçiyor. Disiplinli ve odaklı bir şekilde çalışma eğiliminin arttığı görülebilir. Ancak aynı zamanda aşırıya kaçmadan dengeyi sağlamak da önemlidir, çünkü Mars'ın etkisiyle üzerinde aşırı baskı ve stres oluşabilir.

11 Ocak saat 14:57’de Oğlak burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni Ay dönemleri genellikle bir şeyleri başlatmak, projelere yeni bir soluk getirmek veya hayatında değişim yapmak için uygun zamanlar olarak kabul edilir. Oğlak burcundaki bu Yeni Ay, özellikle iş, kariyer ve hedeflerle ilgili konularda yeniden odaklanma ve düzenleme fırsatları sunabilir.

14 Ocak saat 05:50’de Merkür, Oğlak burcuna geçiyor. Merkür, iletişim gezegeni olarak bilinir bu nedenle bu dönemde iş ilişkileri, profesyonel iletişim ve organizasyon konularında daha fazla odaklanma gerekebilir. Aynı zamanda, detaylı düşünme yeteneğin artabilir ve kararlarını daha akılcı bir şekilde değerlendirebilirsin.

20 Ocak saat 17:08’de Güneş, Kova burcuna geçiyor. Güneş'in burç değiştirmesi, genel olarak pozitif bir enerji değişikliği getirir ve yeni bir dönemin başlangıcını işaret eder. Bu dönemde, kendi özgünlüğünü ifade etme isteği artabilir ve toplumla ilgili konulara daha fazla dahil olabilirsin. Arkadaş çevrenle daha fazla etkileşimde bulunmak, grup projelerine katılmak veya yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsin.

21 Ocak saat 03:51’de Plüton, Kova burcuna geçiyor. 20 senelik bir dönemin sonuna geliyorsun. Özellikle 2023 Mart-Haziran ayı arasında yaşadıklarınla, bazı durumları kıyaslayabilirsin.

23 Ocak saat 11:51’de Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. Venüs Oğlak burcunda iken, finansal konular önemli olur. Daha tasarruflu ve planlı bir harcama tarzı benimseme veya uzun vadeli mali hedeflerin gözden geçirilmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinde daha ciddi yaklaşım sergilemelisin.

25 Ocak saat 20:53’de Aslan burcunda 5 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar genellikle mevcut durumları aydınlatma ve sonuçlara ulaşma zamanları olarak görülür. Aslan burcundaki Dolunay, kendini ifade etme, yaratıcı projelere yönelme ve kendi özgüvenini artırma fırsatları sunabilir.

27 Ocak saat 10:35’de Uranüs, Boğa burcunda ileri hareketine geçiyor. Uranüs, beklenmedik olaylar ve dönüştürücü enerjiyle ilişkilidir. Bu nedenle Uranüs'ün ileri hareketine geçişi sırasında, özellikle finansal ve maddi konularda dikkatli olmak ve esneklik göstermek önemlidir.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 2023 yılını gerileyerek kapatan Merkür'ün yeni yılın ilk haftasında Yay burcuna ileri hareketine başlaması, size de iyi bir başlangıç yapmak için fırsat tanıyabilir. Kaldığınız yerden devam ederken nerede kaldığınız önemlidir. 11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay size yeni sayfalar açabilir. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeli, o fırsatları bulmak için çabalamalısınız. 27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcundaki ileri hareketi, ekonomik koşullardaki temkinli halinizi ödüllendirebilir. Olayları anlama ve kabul etme şeklinize göre karşılaştığınız imkanlar da değişecektir.


BOĞA BURCU

Merkür'ün 2 Ocak itibariyle Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla yeni yılı yeni konularla açabilirsiniz. Kendinize, hayatınıza, sağlığınıza, ekonomik koşullarınıza çeki düzen vermek adına iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte düşüncelerinizi emeğe, emeklerinizi kazanıma dönüştüreceğiniz yeteneklerinizi fark edebilirsiniz. Hayatınıza bir kesinlik, gerçeklik katmak isteyebilirsiniz. 27 Ocak'ta burcunuzda ileri harekete başlayacak olan Uranüs, işleri daha rahat yoluna koymanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi kısıtladığınız, sınırlandığınız her şeyin bir patlama ile sonuçlanmasından dersler çıkarmanızda fayda var.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Yönetici gezegeniniz Merkür'ün yeni yılın ilk haftasında Yay burcunda ileri harekete geçmesi üzerinizdeki yükü ve stresi atıyor. Plüton'un Kova burcuna geçişi sizi sarsacak gibi görünse de daha iyi bir şekilde yol almanıza destek verecektir. Kapasitenizi arttırıp derinleştirebilirsiniz. Bazı şeylerin yüzeysel kalmasının getirdiği sonuçları dönüştürebilirsiniz. Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi zamanlı, disiplinli ve sonuç vaat eden bir şekilde hareket etmeniz kolaylaşacaktır. Artık uzun vadeli, kalıcı gündemleriniz olsun isteyebilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU

Merkür'ün 2 Ocak itibariyle Yay burcunda ileri hareket edecek olmasıyla omuzlarınızdaki yükü hafifletiyorsunuz. Çeşitli deneyimler elde ettiğiniz bir yılı, retro ile kapatmanın zorluğunu şimdi bunları geride bırakarak aşıyorsunuz. Mars'ın Oğlak burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerle ilgili konularda daha dikkatli ve kararlı olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kavgayla, küslükle, sorunları konuşmakla hiçbir şey elde edemezsiniz. 25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile bir şeyler kazanmanın önündeki engelleri daha net görebilirsiniz. Sorumluluk ve inisyatif almanın yeterli gelmediği anlar yaşamak size bazı değişiklikler yaptırabilir.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür'ün 2 Ocak'ta Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla siz de bir yılı düşünceli ve durağan kapatmanın acısını çıkarmaya başlayacaksınız. Mars'ın 4 Ocak'ta Oğlak burcuna geçişi ile beraber bir süredir odaklanamadığınız, tamamlayamadığınız sorumluluklar ve talepleriniz için harekete geçebilirsiniz. 23 Ocak'ta Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve bu da size her şeyi iyiye çevireceğiniz bir fırsat sunuyor. Çalışmalarınız, amaçlarınız, insanlarla olan iletişiminiz dikkat çekebilir.


BAŞAK BURCU

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün 2 Ocak'ta Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla evinizde ve hayatınızda her şey düzene girmeye başlıyor. Bu hızlı bir şekilde gerçekleşebilir ya da siz her şeyi hızlıca toparlayacak motivasyonu bulabilirsiniz. Kontrolü kaybettiğinizi düşünmemeniz için 2023 yılı Kasım ayından bu haftaya kadar geçen süreci iyi analiz edin. Çıkarımlarınız size yeni yollar açacaktır.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür'ün 2 Ocak'ta Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber düşüncelerinizin hayatınıza hızla etki etmeye başladığını görebilirsiniz. Yoğun bir trafiğe hazırlıklı olun. Karşılaştığınız durumlar karşısında haklı olsanız bile abartılı tepkiler vermekten kaçınmalısınız. 14 Ocak itibariyle Merkür'ün Oğlak burcunda hareket etmesi, bu haftanın önemli başlangıçlar için iyi bir zaman olduğunu gösteriyor.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün Yay burcundaki ileri hareketinin başlamasıyla ekonomik konulardaki durağanlığınız son buluyor. Yönetici gezegeniniz Mars'ın 4 Ocak'ta Oğlak burcuna geçişi bile beraber hem çalışacağınız hem de keyifli vakit geçireceğiniz bir düzen oluşturabilirsiniz.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün burcunuzda ileri hareketine geçmesiyle yeni yılın heyecanını daha net hissedebilirsiniz. İfadeleriniz, yaptıklarınız, amaçlarınız, hayatınıza dahil ettiklerinizle bir bütün olduğunuzu ve bunu zaman içerisinde güncelleyebileceğinizi gördünüz. 4 Ocak'ta Mars'ın burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcuna geçişi ile beraber kendinize yaptığınız yatırımları somut sonuçlara dönüştürebileceksiniz. 25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile beraber yaptıklarınızın ve yapmak istediklerinizin karşılığını görebilirsiniz.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür'ün Yay burcunda ileri hareketine geçmesiyle yeni yılı 2 Ocak'ta başlattığınızı düşünebilirsiniz. Retronun burcunuzda olduğu süreçlerde psikolojik ve sosyal açıdan olumsuz etkilendiğiniz konuların dönüştüğüne şahitlik edebilirsiniz. Mars'ın burcunuza geçişi ile beraber fiziksel dinçliğin hayatınıza olumlu etkilerini daha net bir şekilde görebilirsiniz. Güçlülüğün devamlı olabilmesi, doğru şekilde kullanılması adına kendinize bir program çizebilirsiniz.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber sosyal hayatınızla ilgili pürüzleri düzeltiyor, durağanlığı ortadan kaldırıyorsunuz. 20 Ocak'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle yeni yılın heyecanını bu dönem itibariyle daha yoğun hissedebilirsiniz. Şanslı etkiler altındasınız. Bunu çabanızla, duruşunuzla, bakış açınızla süsleyebilir ve çevrenizi etkileyebilirsiniz.

 

BALIK BURCU

Merkür'ün Yay burcunda ileri hareket edecek olmasıyla yılı retro ile kapatmanın üzüntüsünü geride bırakıyorsunuz. Sorumluluklarınıza daha sıkı sarılacağınız, ne yaptığınızın daha çok farkında olacağınız bir dönem olabilir. 20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile beraber kendi halinizle kalmak isteyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Her zamanki sessizliğinizden ve sakinliğinizden farklı olarak bu kez olayları ve insanları daha iyi analiz etmek için kenarda bekleyebilirsiniz.

 

False