GeriAstro Gündem AYLIK BURÇ YORUMLARI NİSAN 2024 ♈♉♊♋: Aygül Aydın yazdı... Bu Ay Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Mart ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

AYLIK BURÇ YORUMLARI NİSAN 2024 ♈♉♊♋: Aygül Aydın yazdı... Bu Ay Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Mart ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları...

AYLIK BURÇ YORUMLARI NİSAN 2024 ♈♉♊♋: Aygül Aydın yazdı... Bu Ay Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Mart ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları...

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Nisan ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Nisan ayı hangi burcu neler bekliyor astroloji tutkunları tarafından merak ediliyor. Aygül Aydın, Nisan ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2024 Nisan ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte, aylık burç yorumları Nisan 2024"

NİSAN

“Hayatımın nasıl aktığını düşündükçe kendimi ihanete uğramış ya da oyuna gelmiş gibi hissediyorum; sanki göklerdeki birileri bana bir oyun oynuyor, sanki bütün hayatım boyunca yanlış melodiyle dans edip durmuşum.”

AYIN GÜNDEMİ

2 Nisan saat 01:14’te Merkür, Koç burcunda geri hareketine başlıyor. Bu zaman diliminde iletişimde ve teknolojide zorluklar yaşanabilir. Kendine dikkat et ve gelişmelerden haberdar olmak için instagram sayfam olan @astromatik hesabımı takip et.

5 Nisan saat 07:00’de Venüs, Koç burcuna geçiyor. Venüs, aşk, ilişkiler ve güzellikle ilişkilendirilirken, Koç burcu ise hareketli ve cesur bir enerjiyle ilişkilendirilir. Venüs’ün Koç burcuna geçişiyle birlikte romantizm ve flört konularında daha cesur adımlar atabilirsin. İlişkilerde tutku ve heyecan artabilir. Aynı zamanda kendi değerini daha fazla takdir etme eğiliminde olabilirsin.

8 Nisan saat 21.18’de Koç burcunda 19 derecede bir “Güneş Tutulması” gerçekleşiyor. Güneş tutulması, enerji dolu ve dönüştürücü bir zaman dilimini temsil eder. Koç burcu da aksiyon dolu ve cesur bir burç olduğundan, bu tutulma sana harekete geçme ve yeni başlangıçlar yapma fırsatı sunabilir. Bu süre zarfında kendini yenilemek için ihtiyaç duyduğun değişiklikleri yapabilirsin. Yeni hedefler belirlemek veya mevcut projelerde ilerlemek için ideal bir zaman olabilir.

19 Nisan saat 17:00’de Güneş, Boğa burcuna geçiyor. Güneş'in bu burca geçişiyle birlikte enerjinde değişiklikler olabilir. Bu dönemde maddi konulara odaklanmak, para yönetimi konusunda daha bilinçli adımlar atmak ve keyif aldığın şeylere daha fazla zaman ayırmak önem kazanabilir.

24 Nisan saat 02:48’de Akrep burcunda 4 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Akrep burcunun etkisiyle bu Dolunay, iç dünyanı keşfetmek ve gizli hislerinle yüzleşmek için mükemmel bir fırsat sunuyor olabilir. Aynı zamanda ilişkilerde de derinlik ve şeffaflık getirebilir.

25 Nisan saat 15:54’te Merkür, Koç burcunda ileri hareketine geçiyor. Merkür’ün Koç burcunda ileri hareketine geçmesi ile cesaret, liderlik ve bağımsızlıkla gücünü daha iyi ortaya koyarsın. Dolayısıyla, daha cesur ve kararlı olabilirsin. İletişimde daha net ve doğrudan olma eğilimi gösterebilirsin.

29 Nisan saat 14:32’de Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Venüs'ün Boğa burcunda olması, duygusal bağlantılarını güçlendirebilir ve romantik ilişkilerde daha kararlı ve güvenli hissetmeni sağlayabilir. Ayrıca maddi konularla da ilgilenme eğiliminde olabilirsin. Bu dönemde keyifli ve rahatlatıcı bir atmosferin tadını çıkarabilirsin. Venüs'ün bu geçişi seni neşelendirecek ve güzelliklerin tadını çıkarman için sana fırsatlar sunacak.

30 Nisan saat 18:33’te Mars, Koç burcuna geçiyor. Bu enerji değişimiyle birlikte hareketli ve enerji dolu bir dönem başlıyor. Mars'ın Koç burcunda olduğu zamanlarda, cesareti kullanmak, girişimci olmak ve yeni projelere başlamak için ideal bir zaman dilimidir. Kendine olan güvenini artabilir ve daha hızlı hareket etmek isteyebilirsin. Ancak, aşırı hırslı olup sabırsızlık gösterme eğiliminde de olabilirsin, bu yüzden dikkatli olmanda fayda var.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün burcunuzda geri hareketi Nisan ayını hızlı ama bir o kadar da kontrollü bir şekilde başlatıyor. Duygularınız, düşünceleriniz kadar bunları ifade etme biçiminizi de gözden geçirmeniz gerekebilir. Mart ayı itibariyle gündeminize aldığınız tüm konuları değerlendirmeye almalısınız. Eksiğe, gecikmeye, boşvermişliğe ya da fazla kapılmışlığa karşı bu değerlendirme sizin için bir avantaj oluşturabilir.


BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Merkür'ün 2 Nisan itibariyle Koç burcunda geri harekete başlaması bastırdığınız ya da ertelediğiniz konuları ön plana getirebilir. Bir şeyler üretmek, bir sonuç almak, hakkınızı elde etmek adına heyecanlı ve istekli olabilirsiniz. Yeterlilik göstereceğiniz alanları belirlemek adına bugüne kadar başarılı olduğunuz işleri, konuları tespit edebilirsiniz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 2 Nisan'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla kalabalıktan, yoğunluktan uzaklaşmak ve kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Yüksek bir tempo ve enerji başlangıçta iyi sonuçlar almanıza yardımcı olabilir ama bazı zamanlarda durmanız gerekebilir.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 2 Nisan'da Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber işinize ya da sizi bu hayata bağlayan sorumluluğunuza, gündeminize olan saygınız artıyor. Artık bu konuyu şansa bırakmamanız gerektiğini görebilir ve düğmeye basabilirsiniz. Kendiniz için ne istediğinizi, bunu ne kadar bir süredir ertelediğinizi fark ettiğinizde geç kaldığınızı düşünüp üzülmeyin.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 2 Nisan'da Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber kendinizle ilgilenmenin, hayatınıza yön vermenin farklı bir boyutuyla tanışabilirsiniz. Göremediğiniz, kaçırdığınız, elinde tutamadığınız değerlerin ve imkanların farkına varabilirsiniz. Hem çevresel hem de psikolojik faktörlerin sizi ne denli etkilediğini gördüğünüzde buna kayıtsız kalmamalısınız.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 2 Nisan'da yönetici gezegeniniz Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla nereye koştuğunuzu, nereye varmaya çalıştığınızı sorgulayabilirsiniz. Bu duraksama hali bir çöküşün değil, daha iyi bir ilerlemenin habercisidir. Doğru ve yanlışı ayırt etmek için bu duruma dikkatlice bakmanız gerekecektir; retro boyunca bunu yapacak fırsatınız olacaktır.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür'ün 2 Nisan'da Koç burcundaki geri hareketi başladığında siz de geri adım atmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza giren insanlar ve onlarla yaşadıklarınız konusunda kontrolden çıkan, odağı değişen durumlar olabilir. Bunları fark etmek, görmezden gelmeyi bıraktığınızda mümkündür.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Koç burcundaki Merkür'ün 2 Nisan'da geri hareketine başlaması hem çalışma hayatınızı hem de günlük düzeninizi alıştığınız formdan çıkarabilir. Ani gelişen durumlar size yeni kararlar aldırabilir. İş değişikliği, terfi, istifa, anlaşmazlıklar gibi konular gündeminize gelebilir. Bunları aceleye getirmemeli, peşin hükümlerle ya da anlık heyecanlarla hareket etmemelisiniz.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 2 Nisan'da Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ilişkilerinizin seyri değişebilir. Ne olduğu anlaşılmayan, bir dargın bir barışık durumlar yaşayabilirsiniz. İstediğiniz şeyin bu olmadığından emin olsanız da bunu çözmek ve düzeltmek zor gelebilir. Empatinin, saygının, anlaşmayı bilmenin önemli olduğunu unutmayın.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Nisan'da Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlamasıyla yaşadığınız yerin fiziksel durumu ve buradaki ilişkileriniz mercek altına alınabilir. Olağan sorunların haricinde daha önceki konuların gündeme gelmesi, hesaplaşma, restleşme gibi durumların yaşanması söz konusu olabilir.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2 Nisan'da Merkür'ün Koç burcunda geri hareketine başlaması rüzgarın sizden yana estiğini ancak dikkatli olmanız gereken dönemleri hatırlatabilir. Bir yeniliğin peşinde koşmak, farklı konularda girişimler yapmak adına uygun bir zemin bulamayabilirsiniz. Araştırmak, doğrusunu anlamak, aklınızdaki soru işaretlerini çözmek size daha büyük kazançlar ve avantajlar getirebilir.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 2 Nisan'da Merkür'ün Koç burcundaki geri hareketiyle hayatınızda yolunda olmadığını düşündüğünüz konuları ve harcamaları dengeye getirebilirsiniz. Kontrolü kaybettiğinizin daha önce farkına vardıysanız retro süreci size çok iyi toparlanma ve yenilenme fırsatları verecektir. Hem gelir hem de gider noktasında planınızda olmayan durumlar gelişebilir.

 

False