Arkadaşlar ortak oluyor!

Nusret Gökçe, yakın dostu Yunan sanatçı Antonis Remos ile birlikte Atina’da Nusr-et açmaya hazırlanıyor. Nusr-et’in efsanevi lezzetleri, Gökçe ve Remos’un iş birliğiyle daha çok yankı uyandıracak belli ki!

Haberin Devamı

Sahnelerin ünlü ismi Antonis Remos, işletmeciliğe uzak bir isim değil. Zaten halihazırda Atina’da bir mekânı bulunuyor. Ancak Nusret Gökçe’yle yaptığı iş birliğiyle gastronomi dünyasına damgasını vuracak.

Arkadaşlar ortak oluyor

İkilinin dostluğu uzun yıllara dayanıyor. Nusret Gökçe’nin İstanbul’da hizmete açtığı Yunan restoranı “Kalimera”nın açılışına Antonis Remos da katılmış ve gecede ücretsiz sahne almıştı. Gökçe de bu jesti karşılıksız bırakmamış ve sanatçıya 40 bin dolarlık Patek Philippe marka saat hediye etmişti.

Arkadaşlar ortak oluyor

Nusr-et’in Atina’daki yeni mekânının açılış tarihi ve detayları henüz belli değil. Ama mekân, et tutkunlarını ve lezzet arayanları ağırlayarak şehrin gastronomi haritasına yeni bir soluk getirecek.

Temel atıldı

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aralık ayında yazmıştım; “Miami’nin en yüksek binasını Türkler yapıyor” diye. Proje aşamasındaki Okan Tower’ın temeli geçtiğimiz cuma günü atıldı.

Arkadaşlar ortak oluyor

300 işçi ve 1200 beton kamyonunun katılımıyla yapılan temel atma törenini, Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan da yakından takip etti. Okan Tower, 270 metre yüksekliğiyle 2027’de tamamlandığında şehrin siluetinde önemli bir yer tutacak.

Arkadaşlar ortak oluyor

Robert Behar’ın mimarlığını üstlendiği yapının temeli, 36 saatlik sürekli döküm etkinliğiyle atılırken, Bekir Okan, Miami Başkonsolosu Resul Şahinol’u ağırlayarak proje hakkında bilgi verdi.

Sinop’a fabrika kuruyor

Bu yıl sektörde 15’inci yılını kutlayan Sinoz Kozmetik, üretim kapasitesini artırmak amacıyla 100 milyon TL ilave yatırımla Sinop OSB’de fabrika satın aldı.

Arkadaşlar ortak oluyor

Haberin Devamı

Sinoz Kozmetik CEO’su Yasin Çörekçi, 2 yıl önce piyasaya sürdükleri çok amaçlı bakım yağı ‘No:16’nın üretimini tamamen Sinop’taki yeni fabrikada üretmeyi planladıklarını anlattı. Tüketiciyi her zaman odak noktası olarak belirlediklerini de söyleyen Çörekçi, 5 bin metrekare kapalı alana sahip olan fabrikanın tam kapasite çalışmaya geçtiğinde 180 kişiye istihdam sağlayacağının altını çizdi.

En iyi arkadaşı eşi

Ceyda Ateş, MAG’ın nisan sayısına eşi Buğra Toplusoy ve kızı Talia ile konuk olmuş. Florida Palm Beach’te yaşayan çift, verdikleri röportajda birbirlerinin en iyi arkadaşı olduklarını anlatarak, en büyük tutkularının kızları Talia ile birlikte vakit geçirmek olduğunu söylemiş.

Haberin Devamı

Arkadaşlar ortak oluyor

Dostlarından ve ailelerinden uzakta en büyük desteği birbirlerinden bulmuşlar. Ateş, bu durumu şöyle anlatmış: “Birbirimize daha sıkı bağlandık, hatta bazen arkadaşlarımızla yaptığımız eğlencelerden sıkılıyoruz, ‘İkimiz olsak daha çok eğlenirdik kesin’ diye konuşma geçiyor aramızda! Birlikte bisiklete binmekten, seyahat etmekten, yemek yapmaktan, hatta ev işi bile yapmaktan keyif alıyoruz.” Çok hoşuma gitti doğrusu, mutlulukları daim olsun...

Yazarın Tüm Yazıları