GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2023 Ocak Ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2023 Ocak Ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2023 Ocak Ayı Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Aralık ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Aralık ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Ocak ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Ocak ayı burç yorumları..."

OCAK

Hikâye sona erdiyse yeni bir tane yazın.

Ayın Gündemi

Bu ay; Merkür gerilemesi son buluyor. İletişim hızlanıyor, işlerini ve görüşmelerini 18 Ocak saat 16.18’den sonraya planla. Bu zaman kadar sadece yarım kalan işlerini tamamlamış olmayı seç.

  • 1 Ocak Pazar saat 08.24’te Venüs ve Plüton, Oğlak burcunda kavuşuyor. Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçları ilişkileri ile daha fazla göz önünde olabilir. Karşındaki insandan mesafe görebilir ya da soğuyabilirsin.
  • 3 Ocak Salı saat 05.10’da Venüs, Kova burcuna geçiyor. Bu gündem en çok Kova ve Aslanlar için çarpıcı ve karizmatik bir zamanı gösteriyor.
  • 7 Ocak Cumartesi saat 02.07’de Yengeç burcunda 16 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. En çok Yengeç ve yükselen Yengeçlerin hayatında eksikleri tamamlayacak olan bu Dolunay Oğlak ve yükselen Oğlakları da önemli kariyer ve ortaklık fırsatlarına taşıyacak. Bazı gerçekler öğrenilebilir ama yeniden düşünmek için doğru bir zamandasın.
  • 7 Ocak Cumartesi saat 15.56’da Güneş ve Merkür, Oğlak burcunda kavuşuyor. Eğer bir Oğlak, Koç, Terazi ya da Yengeç burcuysan bu durum önemli görüşmeler yapmana neden olabilir. Sözleşmelerini iyi oku ve stresli konuşmalar yapma. Sadece şu an yaşadığın şey için ne kadar emek sarfettin ve çabaladın bunu düşün. Bazı başarılar çok defa başarısızlıklar sonucunda gelir.
  • 12 Ocak Perşembe saat 23.56’da Mars, İkizler burcunda ileri hareketine başlıyor. İkizler ve yükselen İkizler biraz olsun nefes alıyor. 20 Ağustos 2022 senesinden beri üzerinde olan tembellik ve halsizlik duygusu ortadan kalkıyor.
  • 18 Ocak Çarşamba saat 17.44’te Güneş ve Plüton, Oğlak burcunda kavuşuyor. Oğlak, Koç, Yengeç ve Teraziler kendini çok fazla kapana sıkışmış ve restleşme duyguları içinde hissedebilir. Manipülasyonlara dikkat et. Güç savaşlarına girme.
  • 18 Ocak Çarşamba saat 16.12’de Merkür, Oğlak burcunda ileri hareketine başlıyor. Bu geçiş en çok Boğa-Başak ve Oğlaklar için bereketli bir dönemi gösteriyor. Finansal anlamda kazanımların artacak.
  • 20 Ocak Cuma saat 11.30’da Güneş, Kova burcuna geçiş yapıyor. Kovalar doğum gününüz kutlu olsun. Dahilik ve delilik arasındaki o muhteşem yerde bir yaş daha yaşlanıyor olmanın haklı gururunu yaşayabilirsin. :)
  • 21 Ocak Cumartesi saat 23.53’te Kova burcunda 1 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu geçiş Kova-Aslan-Boğa ve Akrep burçlarını oldukça ilgilendiriyor. Özellikle Ağustos 2022 senesinde yaşadıklarını gözden geçir. Bu Yeni Ay’ı uğradığın haksızlıkların rövanşını alma zamanı olarak değerlendirebilirsin.
  • 23 Ocak Pazartesi saat 01.12’de Venüs ve Satürn, Kova burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum Kova ve Aslanların ilişkilerinde bir mesafe ve uzaklaşma getirebilir. Bazı insanları affetmen gerekebilir. Çünkü ne yaptıklarını onlar da bilmiyorlardı...
  • 23 Ocak Pazartesi saat 01.58’de Uranüs, Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Boğa ve yükselen Boğalar özellikle 2018 Mayıs ayından beri yaşadıkları şeyleri anlamlandırmaya çalışıyor ama şimdi zamanı en verimli kullanma ve ileri gitme dönemi. Doğum haritanda Boğa burcu hangi evinde yer alıyorsa bu durum o konularda geçerli olacaktır. Olaylara hızlıca ilerliyorsun.
  • 27 Ocak Cuma saat 05.33’te Venüs, Balık burcuna geçiyor. Balık ve Başakların aşk ve para hakkındaki düşünceleri değişiyor. Bazı fırsatlar önlerine geliyor. Karizmaları ve güzellikleri artıyor. İlişkilerinde haklı bir zafere ilerliyorlar.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yeni yılın ilk gününde Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumuyla sizi başarmak hissinden uzaklaştıran her şeye karşı bir duruş sergileyebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak kariyerinizde hak ettiğiniz noktayı elde etmek, zirveyi istemek ama bu kez kendi zirvenizi oluşturmak gündeminiz olabilir. İkizler burcundaki yönetici gezegeniniz Mars’ın ileri hareketiyle yaşantınızda stres oluşturan tüm konuların çözümüne kavuşuyorsunuz.


BOĞA BURCU

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşumu isteklerinizi ve bunları neden istediğinizi gözler önüne serebilir. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile birlikte kariyerinizin önemli günlerine başlıyorsunuz. Güneş’in Kova burcuna geçişi ile iş hayatınızda önemli çıkış noktalarıyla karşılaşabilirsiniz. Fark edileceğini, sorunlara çözüm bulacağınız ve yaklaşımlarınızla çalışma ortamınıza yeni soluk getireceğiniz bir süreçtesiniz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki birlikteliği korktuğunuz ya da güçsüz olduğunuz konuları önünüze getirebilir. Bu konuların geleceğiniz üzerindeki etkisini düşünebilirsiniz. Bakış açınızı, üslubunuzu ve çabanızı değiştirmek dönüşümünüze yardımcı olacaktır. Burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Mars size nefes aldırmaya başlıyor. Yaşadığınız anlaşmazlıklar, bazı işlerin devamının gelmemesi, imajınızla ilgili sorun ve düşüncelerinizle ilgili olumsuzlukların hepsini sonlandırabilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU

Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu size ikili ilişkilerde bir devrim yaptırabilir. İlişkilerde tutkunun önemi ön plana çıkabilir. Bunu ne kadar doğru yönettiğinizi ve anladığınızı düşünebilirsiniz. Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile ek iş konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Finansal gelişmelere açıksınız. Bunu iyi ve kazançlı yönde yapmak için attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Ani kararlar, farklı bir alanda ilerlemeye çalışmak konusu sizin için önemli olacaktır.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olan, Oğlak burcunda bir araya gelen Venüs ve Plüton çalışma ve günlük koşullar konusunda masaya yumruğunuzu vurmanızı sağlayabilir. Eksiklerinizin ve imkanlarınızı bilerek ilerlemenin yeni yollarını bulabilirsiniz. 7 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile, eskiyle olan mücadeleniz son buluyor. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşumu günlük yaşantınızı büyük oranda yenileyebilir. Sizi rahatsız eden ancak bir çözüm üretemediğiniz, yenileyemediğiniz detaylar üzerinde çalışabilirsiniz.


BAŞAK BURCU

Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton’un kavuşumu beklediğiniz zamanların acısını çıkarmak ve durağanlığınıza bir son vermek için fırsatlar sunuyor. Kendi kendinizi ispatlayacağınız, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz yöntemler üzerinde çalışabilirsiniz. Konuşmaktan, duygularınızı paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu size hayallere giden yolu nasıl inşa etmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketiyle birlikte işinizle ilgili fırsatları nasıl değerlendirdiğiniz ona göre sonuçlar almaya başlayabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Plüton ile kavuşumu aile kurmak, evlilikle ilgili konularda size önemli gündemler getirebilir. Zorlandığınız ya da anlamlandıramadığınız durumları çözmek için fırsat bulmanız değil, fırsat oluşturmanız gerekebilir. Bildiklerinizin dışına çıkmanızda fayda var. Güneş ve Plüton’un Oğlak burcunda bir araya gelmesiyle gücünüzü ve yetilerinizi doğru yerde, doğru şekilde kullanmayı deneyimleyebilirsiniz.


AKREP BURCU

Oğlak burcundaki Venüs Plüton kavuşumu iş birliklerine ve ticarete olan düşüncelerinizi tümüyle değiştirebilir. İnsanlara güvenmek ve birlikte iş yapmak, fikir paylaşımında bulunmakla ilgili bakış açınızı değiştirmek bazı soruların cevaplarını bulmanızı sağlayabilir. Yeteneklerinizin, gerçek düşüncelerinizin farkına varıyorsunuz. Kova burcuna geçen Venüs kendi yaşam alanlarınız ve hayat standartlarınız konusunda harekete geçmenizi sağlayabilir. Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu size düşünmek kadar düşündüğünüzü hayata geçirmenin de önemini hatırlatabilir.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton’un kavuşumu maddi değerleriniz ve bunları elde etme yöntemleriniz konusunda size yeni bir sayfa açtırabilir. Ekonomik açıdan zorlayıcı fakat şanslı günler görebilirsiniz. Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile yeni insanlarla bir araya geleceğiniz ortamlar ve imkanlar doğabilir. Bu etkileşim hali hem bilgi hem de çevre açısından bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Mars’ın İkizler burcunda ileri harekete başlamasıyla ilişkiler konusundaki stresli günlerin sonuna geliyorsunuz.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs ve Plüton’un burcunuzdaki kavuşumu kendi elinizle kurduğunuz her şeyi daha iyisi için bozmanıza neden olabilir. Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile maddi ve manevi anlamda keyifli günler yaşayabilirsiniz. İşinize verdiğin emeğin ve değerin hayatınıza etkisini görebilirsiniz. Burcunuzda kavuşan Güneş ve Plüton atamadığınız adımları size göstererek hem adımlarınızı hem de yolunuzu yenilemeniz gerektiğini hatırlabilir. Farkında olmadığınız ya da direnç gösterdiğiniz konularda burada bir düzenleme yapmalısınız.

 

KOVA BURCU

Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu ile içsel olarak savaş verdiğiniz konuları sonlandırabilirsiniz. Kendinizle, kendinize reva gördüklerinizle yüzleşmek ve bunların sonuçlarına göre hareket etmek zor gelebilir. Venüs’ün burcunuzda seyahat etmeye başlamasıyla kişisel düzlemde enerjiniz yükseliyor. Güneş’in burcunuza geçişi ile üzerinizdeki yükü atarak hafifliyor, motivasyonunuzu geri kazanıyorsunuz. Kendinizi arınmış hissedebilir, daha mutlu olabilirsiniz. Bu da hayatın önünüze getirdiği her şeyi daha iyi görmenizi ve yaşamanızı sağlayacaktır.

 

BALIK BURCU

Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton’un kavuşumu adaptasyon sorunu yaşadığınız ya da istediğiniz sonuçları bulamadığınız konularda sizi harekete geçirebilir. Hayattan beklentiler konusunda verdiğiniz emek yön değiştirebilir. Yengeç burcunda 7 Ocak’ta gerçekleşecek dolunay ile kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Yeteneklerinizi konuşturmak, buradan gelir elde etmek ve hayatınızı yeni değerler üzerine inşa etmek için ideal bir dönemdesiniz.

 

False