GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2023 Eylül Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2023 Eylül Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2023 Eylül Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

""Uzman Astrolog Aygül Aydın, Eylül ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Eylül ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Eylül ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Eylül ayı burç yorumları...""

EYLÜL

Kendine hükmetmeyen, uşak kalır.

EYLÜL AYI GÜNDEM

Bu ay, düşünsel anlamda bazı değişimlere açık olmaya başlayacağın bir zaman dilimi. Siyah gözlüklerini gözünden çıkartma zamanı. Karamsarlığı bırakman ve moralini yükseltmen gereken bir zamandasın. Yeni bir dönem ve yeni başlangıçlara ilerliyorsun. Kaygılardan uzaklaş.

4 Eylül Pazartesi saat 17.11’de Jüpiter, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Ekonomik anlamda bağlılık duyduğun birileri var ise çevrende özgürleşmek adına bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsin. Geleceğine dair maddi güven arayışı içinde olabilirsin. Çaresiz duygular içindeysen bundan hemen uzaklaş.

6 Eylül Çarşamba saat 14.08’de Güneş ve Merkür, Başak burcunda kavuşuyor. Sorumluluklarında bazı yol ayrımları içinde olmak isteyebilirsin. Sağlığına ve beslenme şekline dikkat etmelisin. Hayatını doğru ilkeler benimseyerek yönetmeyi seç. Emeklerin boşa gidiyormuş gibi gelmesin.

15 Eylül Cuma saat 04.39’da Başak burcunda 21 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Gereksiz yere hiç kimseyle inatlaşma noktasına gitmemelisin. Birileri sana üstünlük taslıyor gibi geliyorsa bile bu noktada sakin bir duruş sergilemelisin. Bazı şeylere izin vererek insanların gerçek yüzlerini görebilirsin.

23 Eylül Cumartesi saat 09.50’de Güneş, Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlgi görmek istediğin ya da insanların içinde gerçek değeri bulamadığını düşündüğün tuhaf bir gün olabilir. Olaya bu noktadan bakmak yerine sevdiklerine ilgi ve sevgi vermeyi dene. Bu bir karşılıklı etkileşimdir.

29 Eylül Cuma saat 12.57’de Koç burcunda 6 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Dedikodulardan uzak kalmak istedikçe sanki bu mümkün olmuyor gibi gelebilir. İçindeki o negatif sesi susturmalısın. Her şeyin yoluna girdiği ve aslında zorlukları toparladığın bugünü daha mantıklı ve yapıcı geçirmeyi seçmelisin. Kendinle ilgili olumlu düşüncelerini güçlendir.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlamasıyla ekonomik koşullarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Harcamalarınızın hangi yönde ağırlıklı olduğunu fark etmek, yaşayacağınız krizlerin önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerin söz konusu olduğu alanlarda emeklerinizin karşılığını bulabilir, yanlışlarınızdan sıyrılabilir ve kendinizi bu anlamda yeni gündemlere taşıyabilirsiniz. Sizin için yılın en belirleyici günlerinden biri olan 29 Eylül’de, burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte hayatınızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Daha hızlı ve akıcı gündemler, yeni gelişmeler oluşturabileceğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana süregelen konuların da netlik kazanması söz konusu olabilir.


BOĞA BURCU

Burcunuzdaki Jüpiter’in 4 Eylül itibariyle geri hareketine başlaması kendinizle verdiğiniz mücadelede size destek çıkabilir. Yaşadıklarınızın bir karşılığı olarak daha mutlu ve zinde hissetmek isteyebilirsiniz. Hangi sürecin size kattığınız ya da katacağını daha iyi anlayabilirsiniz. Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özel yaşantınız ve ilgi alanlarınız noktasında şansınızı yükseltebilir. Beklentilerinizin, kontrolünüzün dışında gelişen durumlara aşırı tepki göstermediğinizde ve bununla ilgilenmeye başladığınızda kazanan siz olabilirsiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte çevrenizde olup bitenlere inat kendiniz için bir şeyler yapma gayretinde ve isteğinde olabilirsiniz. Bunu yoğun bir şekilde hissetmek kadar hissetmenin ötesine de geçebileceğinizi, geçmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Huzurunuzun bozulduğu, ilişkilerin ve olayların arka yüzünün ortaya çıktığı durumlar karşısında sizden beklenilmeyeni yapmanız gerekebilir.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Boğa burcundaki Jüpiter’in 4 Eylül’de geri hareketine başlamasıyla iç dünyanızla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu konuda ihmal ettiğiniz bazı gerçekler, inatlaştığınız ilişkiler söz konusu ise yeniden düşünmeniz gerekebilir. Güneş’in ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumu, evinizde geçireceğiniz zamana ve burada yapacaklarınıza dikkat çekebilir. Kendinize dinlenmek için fırsat oluşturmamayı sonlandırmalısınız. Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay sadece bugünü değil bugünden sonrasını da düşünerek ilerlemeniz gerektiğini hatırlatabilir. Her şeyin kısa vadeli olanına veda ederek geleceğinizi büyük ölçüde şekillendiren işlerin ve düşüncelerin peşine düşmelisiniz.

 

YENGEÇ BURCU

4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcunda geri hareketine başlaması sosyal çevrenizi gözden geçirmenizi hatırlatabilir. Rahat hissettiğiniz ancak size bir getiri sağlamayan ortamlarda kalmayı sürdürmek bir hata olabilir. Bunu fark etmek ve kabullenmek için bir sorun yaşamayı beklememelisiniz. Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay hatasıyla sevabıyla diyerek her şeye bir sünger çekmenize yardımcı olabilir. Artık düşünecek yeni konularınızın, konuşacak yeni arkadaşlarınızın ve üzerinde çalışacak yeni fikirlerinizin olmasını isteyebilirsiniz. Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile sorumluluklarınızı ayrıştırabilecek, kendinize yeni bir takvim oluşturabileceksiniz. Bazı mutlulukları eşzamanlı olarak yaşayabilmek mümkün olabilir. Arada kalmışlık hissinin sizi yavaşlattığı günleri geride bırakmak için bunu yapmaktan çekinmemelisiniz.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber kariyerinizdeki ilerleyişinizi tüm aşamalarıyla görebilirsiniz. Maddi açıdan güçlendiğiniz ve yerinizi sağlamlaştırdığınız bir süreçte, kaçan fırsatlara da odaklanmanız gerekebilir. 23 Eylül’de yönetici gezegeniniz Güneş’in Terazi burcundaki seyriyle beraber kendinizi ve ifadelerinizi daha fazla ve daha şık bir şekilde göz önüne koyabilirsiniz. Hayata dair düşünceleriniz ve istekleriniz kadar bunların uygulanabilir, ilgi çekebilir olmasının önemli olduğunu fark edeceksiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizi sınava tabi tutuyormuş gibi hissettirebilir. İyi hazırlandığınız, mantığınızı kullanabildiğiniz ve bir sonraki sorunun da ardından sınavı geçmeye odaklandığınızda üstesinden geleceğinizi bilmelisiniz.


BAŞAK BURCU

Jüpiter’in 4 Eylül’de Boğa burcundaki geri hareketi verdiğiniz tüm kararların sonuçlarını ve kazanımlarını size getirebilir. Başta zor gelse de, neyin sizinle daha uzun kalacağını belirleyebildiğiniz için kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Şimdi bu şansınızı arttırmak ve korumak adına bazı önlemler almanız gerekebilir. 15 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay ile şansın ve kazanımların yönünü kendinize çevirebileceksiniz. Kendinize bakmak değil, kendinize nasıl bakmak gerektiği konusunu düşünebilirsiniz. Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile beraber önünüzün kapalı olduğunu hissettiren her şey açığa çıkabilir ve artık derin bir nefes alabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumuyla beraber içinizde tuttuklarınızla bir hesaplaşmaya gidebilirsiniz. Hayatınızı yaşamayı, yaşadıklarınızı anlamlandırmayı zorlaştıran hiçbir şeyi kendinizde tutmak istemeyebilirsiniz. 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ışıkları kapattığınızda ne ile baş başa kaldığınızı görüp onu değiştirebilirsiniz. Burada bir tercih yapmanız gerekebilir. Sizi üzücü, yorucu ve gereksiz efor harcatan konulardan uzaklaştırmak için bir fırsat yakalayabilir ya da bu fırsatı bizzat oluşturabilirsiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kendinizi köprüden son çıkışa gelmiş gibi hissedebilirsiniz.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle birlikte genişleyen iş çevreniz ve imkanlarınız, duygusal ilişkileriniz mercek altına alınabilir. Kurduğunuz ortaklıkların alt yapısı, insanlara güvenebilmenin önemi ve sonuçları hakkında çıkarımlar yapabilirsiniz. Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay size yaptığınız işlerin bir dönüşü olarak yeni bir çevre getirebilir. 29 Eylül’de gerçekleşecek Koç dolunayı ile birlikte güçlü ve sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak bir iradeniz olduğunu görebilirsiniz. Bunu her seferinde yerinizi korumak için kullandınız ancak şimdi koşullar değişiyor. Gergin olmaya takılmak yerine bu değişime ayak uydurun.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 4 Eylül’de yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber sağlık ve yaşam alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizi isteyebilir. 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber belirsizlik yaşadığınız ve bu yüzden kariyerinizde ilerlemekte zorlandığınız yolları aşmanız mümkün olabilir. Her şeyin gerçek manada yeniden ve daha iyi bir şekilde başladığını görebilirsiniz. 23 Eylül’de Terazi burcuna geçecek olan Güneş sosyal yönünüzü daha çok göstermenize yardımcı olabilir. Sorumluluklarınızı aksatmak yerine bunlara belli zamanlarda ara verdiğinizde, bu araları da hem keyifli hem de faydalı işlere ayırdığınızda hayatı dolu dolu yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Geniş bir çevreye sahip değilseniz ya da farklı bir kesimle bir arada olmak istiyorsanız bunun için ideal bir dönemdesiniz.

 

OĞLAK BURCU

Boğa burcundaki Jüpiter’in geri hareketine başlaması aldığınız kararları sonuçlandırabilir. Köklü ve hatta radikal sayılabilecek değişiklikler yaptıysanız, geldiğiniz noktayı bilmeniz ilerisi için gerekli olabilir. Yatırım planlarınızın ya da hamlelerinizin son durumu, ekonomik ve sosyal açıdan size bir yol haritası çizebilir. 6 Eylül’de Başak burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla akıldaki fikirleri somut hale getirmek için çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz bir konuda profesyonel bir bakış açısı yakalamak, daha iyi iş çıkarmanıza yardımcı olabilir. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunayın beraberinde getireceği köklü değişikliklere hazır olun. Kurallara siz mi hükmediyorsunuz yoksa kurallarınız mı size hükmediyor bilemeyebilirsiniz ancak cevaplar önünüze serilecektir.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlaması aile hayatınız ve buradaki maddi gündemleri önünüze getirebilir. Aranızda para alışverişinin olması, gayrimenkul alım satımı gibi konularda şansınızı zorlamanız gerekebilir. Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay özellikle ekonomik sorunlarınızın çözümünde büyük rol oynayabilir. Kendinize güvenin. Söz konusu bir ortaklık, ödeme ve borçlanma gibi bir durum olduğunda geriye çekilip irdelemek yerine ortaya çıkın ve çalışmaya başlayın. Sizi besleyecek olan hiçbir şeyi elinizin tersiyle itmemelisiniz.

 

BALIK BURCU

Başak yeniayı ile beraber hayatınızın her alanındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve isimlendirmek söz konusu olabilir. Önemli değişim ve başlangıçlar zamanındasınız. Her şeyin sizin karşınızda olduğunu düşünebilirsiniz. 29 Eylül’deki Koç dolunayı maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz. Önce ve en çok kendinize bu konuda inanmalısınız. Birinin size inanması, yolunuzdan gelmesini beklemek yaşadığınız sorunlarının temelini oluşturabilir ve siz dolunay ile birlikte bu temelle yüzleşebilirsiniz.

 

False