GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2022 Aralık Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2022 Aralık Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2022 Aralık Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Aralık ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Aralık ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2022 Aralık ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2022 Aralık ayı burç yorumları..."

Ayın Gündemi

  • 4 Aralık Pazar saat 03.15’te Neptün, Balık burcunda ileri hareketine başlıyor. İnsanların duvarlarını aşmak ve onlara ulaşmak için kendinden taviz verme!
  • 7 Aralık Çarşamba saat 01.08’de Merkür, Oğlak burcuna geçiyor. Karşı tarafa söylenen güzel bir söz senden bir şey eksiltmeyeceği gibi karşı tarafı iyileştirebilir. Mutlu olmanın haklı olmaktan daha önemli olduğunu fark et.
  • 8 Aralık Perşembe saat 07.07’de İkizler burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Yeni şeyler dene. Dönüşüme açık ol ve başarılı olmak için doğru bir üslup kullan. Yüklerini bırak ya da taşıma şeklini değiştir.
  • 10 Aralık Cumartesi saat 06.54’te Venüs, Oğlak burcuna geçiyor. Bazen, bazı şeyleri yanlış anlasak da önemli olan, gücümüzü yok etmek için kullanmamaktır.
  • 20 Aralık Salı saat 17.33’te Jüpiter, Koç burcuna geçiyor. Kendine daha çok güvendikçe, başkalarına daha az güvenmen gerektiğini görüyorsun. Kendine yeniden inan.
  • 22 Aralık Perşembe saat 00.49’da Güneş, Oğlak burcuna geçiyor. Sıkı sıkı tuttuğun şeyleri artık bırakma zamanının geldi. Karar vermelisin.
  • 23 Aralık Cuma saat 12.31’de Kiron, Koç burcunda ileri hareketine başlıyor. Kimin ne olduğu belli de kimin ne olacağını Allah bilir.
  • 23 Aralık Cuma saat 13.16’da Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Daha sonra “keşke” dememek için, bildiğin yolda ilerle. Kimsenin peşinden gitme.
  • 29 Aralık Perşembe saat 12.31’de Merkür, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Para hırsından arın ve karşına çıkan finansal zorlukları akılcı çözümlerle yürüt.

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki ileri hareketine başlamasıyla, içinizde yaşadığınız belirsizlikleri sonlandırıyorsunuz. Hayatınızdaki saplantılı problemlere ve ilişkilere şekil vermeniz ve önünüzü görmeniz size yeni yaşama motivasyonları katabilir.


BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketi, emek verdiğiniz konulardaki düşüncelerinizi netleştiriyor; sorun yaşanan konularda sizin de hatanız olduğunu fark ediyorsunuz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketi, boş ümitlere enerjinizi yönelttiğinizi size gösterebilir ve bu farkındalıkla iş hayatınızı değerlendirebilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlaması, haklılıklarınızı ortaya çıkarıyor. Devletle alakalı işlerinizin olumlu sonuçlanması motivasyonunuzu artırabilir ve sizi mağdur duruma düşüren her şeye rest çekebilirsiniz.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Neptün’ün Balık burcunda ileri hareketine başlaması özgüveninizi geliştiriyor. Bildiklerinizi daha kolay bir şekilde uygularken yanlış kişilerden desten aldığını düşünebilirsiniz.


BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlaması, insanlarla yaşadığınız sorunları sonlandırabilir. İlişkilerinizdeki başlangıç ve bitişler konusunda daha farkında hareket ediyorsunuz.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Neptün Balık burcunda ileri hareketine geçmesi, hayatınızı düzenlemenizi sağlayabilir. Çalışma hayatınızda yolunda gitmeyen durumlarla ilgili fırsatlar elde edebilirsiniz.


AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Balık burcunda ileri hareketine başlayan Neptün ile sorularınıza cevap buluyorsunuz. Hayatınızda tutmak istediğiniz konuları derinlemesine düşünebilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.


YAY BURCU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketinin bitmesiyle ailevi sorunlarınız sonlanıyor. Yorulduğunuz ve yetersiz hissettiğiniz konuları derliyor ve çözüm buluyorsunuz.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlamasıyla ilişkilerinizi güven üzerinde yapılandırabilirsiniz. Yakın çevrenizle yaşadığınız yanılgıların ve sorunların sonuna geldiniz.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketiyle parasal sıkıntılarınız çözülüyor. Yanlış yönlendirmeleri ve ortaklık ilişkilerinizde doğruları fark ediyorsunuz. Elinizdekileri uzun vadeli kullanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Neptün, gerçekte yaşadığınız ve sizin gördüğünüz hayat arasındaki farkı belirginleştiriyor. Potansiyelinizi keşfedebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili yanılmalardan kurtulabilir, temiz bir defter açabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz.  

False