GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2022 Ağustos Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2022 Ağustos Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2022 Ağustos Ayı Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Ağustos ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Ağustos ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2022 Ağustos ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2022 Ağustos ayı burç yorumları..."

Ayın Gündemi

  • 2 Ağustos Salı saat 02.53’te Mars ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Kişinin farkındalığını artması, özgürleşmesini de beraberinde getirir. Yeni bir düzenin gelmesi için arkanda bırakman gerekenleri fark et.· 2 Ağustos Salı saat 02.53’te Mars ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Kişinin farkındalığını artması, özgürleşmesini de beraberinde getirir. Yeni bir düzenin gelmesi için arkanda bırakman gerekenleri fark et.

  • 4 Ağustos Perşembe saat 09.58’de Merkür, Başak burcuna geçiyor. Kuralların özgürlüğünü kısıtladığını düşünsen de bunun sadece bir geçiş dönemi olduğunu hatırla. Bu dönem, geçmişte halledemediğin meselelere odaklan ve sakin kal.

  • 11 Ağustos Perşembe saat 21.30’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor. Görüşlerinin gerçekçiliğini değerlendirirken ayrımcılık yapmamaya çalış. Yeni ve heyecan verici fırsatlara hazırlıklı ol.

  • 12 Ağustos Cuma saat 04.35’te Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Aramakla bulamayacağın hayat amacını yaratmaya çalış. Ne yaparsan yap, yaptığın şeye amacını da kat!

  • 20 Ağustos Cumartesi saat 10.57’de Mars, İkizler burcuna geçiyor. Kendin ol ve hayatında kimin gerçekten kaldığını fark et. Bu süreçte yavaşla ve bazı şeyler için sabırlı olmak gerektiğini fark et.

  • 23 Ağustos Salı saat 06.16’da Güneş, Başak burcuna geçiyor. Artık kendi yolculuğuna çık ve sana ait olmayan düşünceleri fark et. Varmak için önce yürümen gerekir.

  • 24 Ağustos Çarşamba saat 16.53’te Uranüs, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Geçiştirdiğin tüm parasal sorunları ve durumları fark etmen ve çözümlemen gereken bir zaman!

  • 26 Ağustos Cuma saat 04.03’te Merkür, Terazi burcuna geçiyor. Söyleyecek çok şeyin olsa da önce karar vermeli ve kimsenin duygularıyla oynamamalısın; kalacak mısın gidecek misin?

  • 27 Ağustos Cumartesi saat 11.16’da Başak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Kazancın ve harcamaların arasında bir köprü kurmak zor olabilir. Ancak hayatında söz konusu olan ani değişiklikler için daha dengeli olmaya başla.

KOÇ BURCU

Yönetici gezegeniniz Mars’ın Uranüs ile Boğa burcundaki kavuşumu size kararlarınız ve fırsatlar konusunda farklı pencereler açıyor. Parasal konularda yenilikler gündeme geliyor. Gıda zehirlenmelerine karşı önlem alın. Sınırlarınızı zorlarken sağlığınızı ihmal etmeyin. Yönetici gezegeniniz Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle fikirlerinizi parlatıyorsunuz. Resmî kurumlarda netlik kazanıyorsunuz. Kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşmasıyla yaşamınız ve kendiniz hakkında radikal kararlar alabilirsiniz. Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile ekonomik durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Yolunuzda kararlı olun. Bu süreçten fayda elde etmek için düşüncelerinizi kontrol edin. 23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçtikten sonra rahatlıyor ve yeni aktivitelere katılıyorsunuz.

 

İKİZLER BURCU

Mars ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla cesaretiniz artıyor ve kendinizi yenileniyorsunuz. Hayatınızda aldığınız şaşırtıcı haberlerden emin olarak hareket edeceksiniz. Kalıplardan çıkmak yorsa da kazanan taraf olacaksınız. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ticari ve keyfi seyahate çıkabilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilir, çevrenizi etkileyebilirsiniz.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle birlikte hedeflerinizde kırılma yaşayabilir, kendinizi net görmekte zorlanabilirsiniz. Geçmişte engellenen projeleriniz hayata geçebilir, ortaklık başlatabilirsiniz. Aslan burcuna geçen Venüs, iş ve para anlamında fırsat sunuyor; kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz.

 

ASLAN BURCU

Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşması, işinizde ve garanti gördüğünüz konularda değişiklik getirebilir. Ertelediğiniz konulara karşı kayıtsız kalmayın. Para ve iş konularında şanslısınız, yeni kazanç elde edebilirsiniz. İletişiminizde profesyonel olun. Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosu, çalışma koşullarınıza farklılık getiriyor. Yarım bıraktığınız veya geçmişte kalmış eski konularla ilgilenebilirsiniz. Ani değişikliklere karşı dikkatli tepkiler verin.

BAŞAK BURCU

Boğa burcundaki Mars ve Uranüs kavuşumu ile yaşam tarzınızı belirliyorsunuz. Size iyi gelmeyen maddi ve manevi meseleleri çözüyorsunuz. 12 Ağustos’taki Kova Dolunay’ı ile çalışma düzeniniz netleşiyor. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin. Mars’ın İkizler burcuna geçmesi, kariyerinizi gündeme getiriyor; birçok işle ilgileniyorsunuz. Maddi anlamda büyüyebilirsiniz. İstikrarlı olduğunuz şeylerin karşılığını alıyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşmasıyla baskıdan kurtuluyor, gerçekleri daha net görüyorsunuz. Maddi ve manevi anlamda harekete geçiyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Venüs Aslan burcuna geçmesiyle sosyalleşiyorsunuz. Hayatınızda yeni girişimler söz konusu olabilir. Yaşam standartlarınızı yükseltmek istiyorsunuz. Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle hayatınızda yenilikler yapıyor ve detayları görüyorsunuz.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, yönetici gezegeniniz Mars’ın Boğa burcunda Uranüs ile kavuşmasıyla sonuçlar elde ediyor, ilişkilerinize düzen getiriyorsunuz. Ani olaylara karşı dürtüsel tepkiler vermekten kaçının. Venüs’ün Aslan burcuna geçişi kariyerinizde şans yaratıyor. Yükselen özgüveninizle dikkat çekiyor, duygusal ve parasal anlamda kazandığınız bir döneme giriyorsunuz.

 YAY BURCU

Boğa burcundaki Mars ve Uranüs’ün kavuşumuyla hayatınızı büyük ölçekte değiştiriyorsunuz. 12 Ağustos’taki Kova Dolunay’ı, çevrenizle alakalı yeni karar almanızı neden olabilir. Kendinizi özgürce ifade edemediğiniz yerlerde bulunmayı bırakın. Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle iş hayatınız yoğunlaşıyor. Kendinizi iyi planlamalısınız. Beklediğiniz terfi konuları varsa bu konuyla ilgili geri dönüş alabilirsiniz.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşmasıyla aşk hayatınız gündeme geliyor. Yüzleşmek ilişkinizi farklı bir noktaya getirebilir. Mutluluğunuzu ön plana alıyorsunuz. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi, maddi anlamda şanslı bir dönemi başlatıyor. Bu dönemde ek gelir elde edebilirsiniz.

 

KOVA BURCU

Yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Boğa Burcunda Mars ile kavuşumu, yaşantınızda değişikliğe gitmenizi gerektirebilir. İkizler burcuna geçen Mars, aşk hayatınızı hızlandırıyor. Duygusal olarak hareketleniyorsunuz. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle eğitim konuları gündeme geliyor. Dil eğitimine başlayabilirsiniz ve bu yenilik size oldukça iyi gelebilir.

 

 

BALIK BURCU

Boğa burcundaki Mars Uranüs kavuşumuyla kendinize yeni bir sayfa açıyorsunuz. Kendinizi daha iyi ifade ediyorsunuz. Aslan burcuna geçen Venüs ile aşk hayatınız hareketleniyor. İş yerinde duygusal yakınlaşmalar olabilir. Günlük rutinlerinizde değişiklik yapmak isteyebilir ve kendinize iş çıkartabilirsiniz. 12 Ağustos’taki Kova Dolunay’ı ile hayatınızda net olan konuları seçiyorsunuz. Size iyi gelmeyenle vedalaşıyorsunuz.

 

False