Yürek hoplattı

Geçtiğimiz gece The Ritz Carlton Oteli’nin altındaki Margaux adlı restoranda, Porsche otomobillerin 2005 modelleri tanıtıldı.

Sosyete mensuplarının akın ettiği tanıtım gecesinin sürprizi ise Ceyla Şahnavaz’dan geldi. Şahnavaz, tanıtımı yapılan arabanın direksiyonuna geçti. Elektronik aksamı ve lüksüne hayran kaldığı arabayı iyice inceledi. Tam araçtan inerken verdiği frikik ise yürekleri hoplattı. Ceyla Hanım’ın Londra’da yaşıyan eşi Şeri Bey’in bu poza ne diyeceği ise merak konusu...

Farklı gece

Memo’s, Treedays ve Loop adlı mekanlardan sonra bir süreliğine gecelerden el çeken başarılı işletmeci Saadet Vurgun, yeni bir mekanla işinin başına döndü. Moda olduğu için gidilen kulüplerden daha farklı bir atmosfer yaratmak amacıyla Blue Ball projesini hayata geçirdiğini söylüyor.

Benimle uğraşmasınlar

Ünlü kanun ustası Coşkun Erdem, önceki gece Büyük Kulüp’te düzenlenen bir davetle 50. sanat yılını kutladı. Bugüne kadar sayısız sanatçıya eşlik eden Erdem’in mutlu gecesine, Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut, Semra Özal, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Yılmaz Morgül, Mustafa Keser, Melike Hasefe, İbrahim Kefeli, Gülay-Mehmet Kuriş, Nejdet Ulucan, Burhan-Özlem Çavuşoğlu gibi çok sayıda ünlü katıldı. Coşkun Erdem’i sahnede elini öperek kutlayan İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan bazı olumsuz haberlerle ilgili olarak ‘Benimle kimse uğraşmasın. Benimle uğraşanlarla ben de uğraşırım. Sevdiğimi canım gibi severim, ama kötülüğümden de korksunlar’ dedi.

Ramazan alternatifi

İş merkezlerinin yoğun olduğu Esentepe’de konuklarına Akdeniz mutfağından seçkin örnekler sunan Caretta, toplam 120 kişilik oturma kapasitesine sahip... Gazeteciler Sitesi Keskin Kalem Sokak No:47’de hizmet veren restoran, Ramazan ayı boyunca da müşterilerine özel mönüler sunacak.

Şansı dönüyor

Son albümü ilk iki haftada 150 bin satan Safiye Soyman’ın mutluluğuna diyecek yok. Artık şansının döndüğünü ve kasedinin yapım aşamasında kendisine destek veren hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün emeğini hiçbir zaman unutamayacağını söylüyor Soyman... Geçtiğimiz gece Seda Sayan-Gökhan Şükür çiftiyle Beyoğlu Buz Markiz’de eğlenen sanatçıya, her zamanki gibi sevgilisi Faik Öztürk eşlik etti o akşam da...

Bu ilk ziyaret

Şili Cumhurbaşkanı Rigardo Lagos, Ankara’daki resmi ziyaretlerin ardından geçtiğimiz gece İstanbul’a geldi. Eminönü’ndeki Hamdi Restaurant’ta geçtiğimiz aylarda İstanbul Fahri Başkonsolosu olan Haluk Sanver’le yemek yiyen Lagos, resmi temaslarını tamamladıktan sonra Macaristan’a gidecek. Yemek sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haluk Sanver, Lagos’un bugüne dek Türkiye’yi ziyaret eden ilk Şili Cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

Beyefendi kim?

Adı yaz aylarından beri pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ ile anılan Zeynep Tokuş, geçtiğimiz gece bir erkek arkadaşıyla Beyoğlu’ndaki Wanna’daydı... Baş başa romantik bir yemek yiyen ikili, geç saatlere kalmadan, geldikleri gibi birlikte çıktılar mekandan. Bu arkadaşlıkla ilgili konuşmak istemeyen Tokuş, partnerinin kim olduğunu söylemeye da yanaşmadı.

İşi biliyor

Hakan Tankut, adını magazin gündeminde nasıl tutabileceğini iyi biliyor. Geçen yaz Tuğba Altıntop’la birlikte özel uçakla Bodrum’a geleceklerini gazetecilere saatler öncesinden haber veren Tankut, şimdi de İstanbul piyasasında adını yeni yeni duyurmaya başlayan Ziynet Sali ile birlikte. Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali ile Hakan Tankut, önceki akşam The Ritz Carlton Oteli’nin altındaki Chocolate Cafe’de buluştu. İkili uzun uzun sohbet ettikten sonra aynı araçla oradan uzaklaştı. Tankut, Chocolate’a gitmeden önce de yine telefonla bazı gazetecilere haber vermiş.
Yazarın Tüm Yazıları