Yeni yıla erken girdiler

Yılın büyük bir bölümünü Cumhuriyetköy’deki çiftliğinde geçiren Neslihan Kozanoğlu, dostları için erken bir yılbaşı partisi verdi.

Haberin Devamı

Kozanoğlu’nun Etiler’deki No Seven Steak House’da organize ettiği kutlamaya, eşi Ahmet Kozanoğlu’nun yanı sıra  Azade Balkaner, Çiçek Güney, Deniz Arabacı, Burcu Kartoz da katıldı. Yılbaşı partisinde yaşananları aylık sosyete dergisi Quality of Magazine için kaleme alan Kozanoğlu, o gün çok mutlu bir gün geçirdiğini de dile getirdi.

Yeni adres

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Group, Sortie, Maybe Salomanje, Ghetto ve Kalamata Meyhanesi’nden sonra bünyesine bir de Rumeli meyhanesi katıyor. Asmalımescit’teki Palazzo Donizetti Oteli’nin altındaki Kalamata Rumeli, önümüzdeki hafta açılacak. Kaynar kardeşler mutfağı Akaretler Kalamata Meyhane’de olduğu gibi Beyza Gürbüzer’e teslim etti.

Yzzet Öz ile Disco Vision

Türkiye’nin ilk VJ’lerinden Yzzet Öz, ilk TV programı Disco Vision ile bugün Blackk’te olacak. Öz, dinleyenleri, Beatles’tan Pink Floyd’a doğru bir yolculuğa çıkarırken, Jeyan, Mine ve Ypek’ten oluşan Hot Kıtır Project de müzikaller ve Latin ezgileriyle ona eşlik edecek.

Hollywood yıldızı gibi

Haberin Devamı

Ali Ağaoğlu, önceki gün, eski eşi Ayten Güvenkaya ve oğlu ile Ystinye Park’taydı. Bir Hollywood  yıldızı gibi ilgi gören Ağaoğlu, yanına gelen hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektirdi.

Mutluluktan uçuyor

Bir süredir NTV için “N Moda” adlı bir program hazırlayan Ece Sükan, mutluluktan uçuyor. Özel hayatında aradığı mutluluğu Vakko’nun veliahtlarından Ediz Elhadef’te bulan Sükan, geçtiğimiz gün de dünya trendlerine yön veren web sitesi style.com’a konuk oldu. Bu sitede Türkiye’den röportajı yayınlanan ilk isim olmayı başaran Ece Sükan, mutluluğunu sevgilisiyle paylaştı.

Alternatif yeni yıl hediyesi
Toprak Sanat’ın sahibi Ayfer Toprak ve Cengiz Karavan, yeni yıl hediyesi arayışındakilere farklı bir alternatif sundu. “Hayatın en güzel hediyesi sanattır” sloganıyla bir kampanya başlatan çift, herkesi sevdiklerine resim hediye etmeye çağırıyor. Yakınlarına eskidikçe değerlenen tablolar hediye etmek isteyenler, Burhan Doğançay, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Bedri Baykam gibi ünlü ressamların eserlerini 300-2500 dolar arasında değişen fiyatlarla satın alabiliyor.

Haberin Devamı


Kardeşi için şampanya patlattı

Şarkıcı Banu Zorlu, balerin kız kardeşi Ayda Zorlu için Bebek Mori Sushi restoranda doğum günü partisi düzenledi. Ünlülerin de katıldığı partide kız kardeşi için şampanya patlatan Zorlu, “Yılbaşı programları için teklifler aldım, İstanbul dışında sahneye çıkacağım” dedi.

Alkış aldı

9. Yönetim Zirvesi, geçtiğimiz gün Ystanbul Sheraton Maslak Otel’de gerçekleşti. Organizasyona konuşmacı olarak katılanlar arasında işadamı Alican Ulusoy da vardı. Ulusoy, Türk yöneticilerin tekneyi rotasında tutmayı her zaman becerebildiğini, fırtına olduğu zamanlarda bile sağ salim limana varmayı başarabildiğini söyledi. Ulusoy’un konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Bu akşam İş Sanat’ta

Haberin Devamı

Yüzüklerin Efendisi filminin Oscar ödüllü müziklerine imza atan, dünyanın en seçkin orkestralarından Londra Filarmoni Orkestrası, Yş Sanat’ta bu akşam bir konser verecek.

Son gala

Yeşilçam filmlerinin gizli sesi Belkıs Özener, geçen hafta Cahide’nin Lüküs Sazı’nda sahneye çıkmıştı. Özener, yoğun istek üzerine bir kez daha aynı sahnede olacak. Özener, eskimeyen şarkıları bu akşam Lüküs Saz’da tekrar seslendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları