Yeni yıl hoşlukları

Haberin Devamı

NE çok bahsettim değil mi yeni yıl, yeni yıl diye. Ne bileyim coşkum size de geçsin istiyorum belki de. Bu hafta yeni yıl öncesinde ve hemen sonrasında neler yapabilirsiniz diye bir kaç öneri hazırladım. Örneğin; 31 Aralık tarihine kadar nefis bir sergi gezebilirsiniz, yeni yıla Alaçatı’da güzel bir yemekle girebilirsiniz. Ya da yeni yılın ertesi sabahı güne keyifli bir brunch ile başlayabilirsiniz. Tabii, yeni yıl indirimlerini de unutmadım.

Yeni yıl hoşlukları

İNDİRİM
I Love Fashion – Alsancak
Hiç moda ile alakam olmamasına rağmen, geçenlerde tesadüfen girdiğim bu mağazadaki kıyafet ve aksesuarlara bayıldım. (Talatpaşa üzerindeki Tommy Hilfiger’ın eski yerine açmışlar.) Formuna özen gösteren, yaşamayı seven, ışıltılı, coşkulu ve ruhunda moda olan fit kadınların markası “I Love Fashion – Paris” Alsancak mağazasında başlayan büyük indirim ile yılbaşı partilerinde Paris rüzgarları esecek gibi görünüyor. 7 Aralık’ta başlayan indirim İzmirlilerin yoğun ilgisi ile sürüyor. Fransız ve İtalyan tasarımcılar tarafından üretilen “I Love Fashion Paris” ürünlerindeki geçerli olan yüzde 40’a veren indirimler “www.ilovefashionparis.com” online mağazasında da uygulanıyor.

Haberin Devamı

Yeni yıl hoşlukları

SERGİ
İsmail Acar – Konak Pier

Seviyorum İsmail Acar’ı. Hele bu sergisinde daha da çok sevdim. Evet yine Mevlevi kültüründen, bereketin simgesi nar’dan, İznik çinilerinden ve güllerden yansımalar var. Ancak, bu kez tema “Aşk”. Ve ilk kez gerçeğe yakın fotoğraf gibi tablolar var. Bu yeni tarz, son dönemin en yükselen yağlıboya trendleri arasında ve yapımı çok zor. Sergiyi galerinin gönüllü yöneticiliğini üstlenen Nihan Durmaz ile birlikte gezdik ve sağ olsun her tabloyu tek tek anlattı. Sergiyi Konak Pier’in girişindeki galeride 31 Aralık tarihine kadar gezebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni yıl hoşlukları

YENİ YIL PARTİSİ
İmrenhan Cafe – Alaçatı
Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan, DJ performanslı, fıçılarda ateşlerin yakılacağı bir sokak partisi düzenliyorlar. Zengin ikramların sunulacağı parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Bistro fiyatı 400 TL. Rez: 0232 716 60 02.

Yeni yıl hoşlukları

YENİ YIL KAHVALTISI
The Hotel – Alaçatı

Eski Furun’u, Kuytu Restoran’ın sahipleri Yaprak ve Cengiz Uziş çifti, modern bir restoran ve hip bir otel haline getirdi. Yeni yıla, hoş bir kahvaltı ile merhaba diyecekler. Alaçatı mutfağına özgü otlu börek, Alaçatı kurabiyesi, enginarlı pilav, binbir çeşit peynir gibi güzel tatlardan oluşan kahvaltı sabah 10.00’dan itibaren başlıyor ve öğlen 15.00’e kadar devam ediyor. Yoğun ilgi nedeniyle rezervasyon yaptırmanızda fayda var. 0232 716 88 35.

 

Yazarın Tüm Yazıları