Yeni oluşumun simgesi yumurta şimdi AB engeli

Savunma sanayinin ülkemizdeki yeni kozu yumurta, İsviçre maçından sonra geçen hafta da Şişli Adliyesi’nin önünde bu sefer de Orhan Pamuk davasında, yine Avrupalıların gözü önünde başroldeydi.

Aramızdan birisi çıkıp da bu Avrupalı arkadaşlarımıza, kuş gribini anlatmaz, bu gripten nasibini alan kümes hayvanları ve bu hayvanlara ait yan ürünleri ilgilendiren sektörlerin zararının karşılanması için, yumurta satışlarını artıracak yeni çözümler üretilmesi gerektiğine ikna etmezse bu insanlarla buluşabileceğimiz tek ortak platform rüyalarımız olacak.

Kuş gribi döneminde elde kalan yumurtaları omlet yapamayacağımıza göre, bayat yumurta satışlarını i teşvik edecek bir yol bulmalıydık: İşte bulduk!

Öfke nöbeti mi geçiriyoruz? Konu ucundan kenarından yabancılarıda mı ilgilendiriyor? Hemen sepetlerimizi kolumuza takıp 1. ve 2. Yumurta Taktik Birlikleri olarak protesto operasyonlarındaki yerimizi alalım.

Ancak bunu yaparken lütfen unutmayalım, bu yabancı dostlarımız günümüzden en az 3000 yıl önce yıkılan Artemis Tapınağı’nın yıkılmasından bile bizi sorumlu tutmamak için kendilerini zor tutuyorlar.

Doğru yanlış tarihin, bizim ismimiz geçen negatif her kesitini hafızalarına radye temellerle döşüyorlar. Peki biz kendimizi aklamak, hakkımızı savunmak için hangi slogan altında birleşiyoruz? "Sepet sepet yumurta, sakın beni unutma."

Şu zamana kadar rüyada görülen yumurta, yeni oluşum halindeki fikirleri sembolize ediyordu. Ancak bugünlerde AB’ye girişimizin önündeki önemli engellerden birini de ifade ediyor olabilir!

Lütfen unutmayalım, en güzel tepki efendi olandır. Çünkü haklı haksız konu ne olursa olsun, bu yumurtalar bizim midemizi bozacak.

Değerlerinize sahip çıkın ama değerinizi kaybetmeden.

Sevgi ile kalın değerli dostlarım.

Niobe

Rumuz: MAHMUT

Rüyamda kıyamet kopmuştu. Yanımda babam vardı. Ona "Kimse namaz kılmamış" dedim. Ne olduğunu bilmediğim bir şeyden çok pişman olduğum için bir haftalık telafi verdiler ve zamanı bir hafta geri aldılar. Görevim bazı insanları kurtarmaktı. İşe dağın eteğinde bir apartman ve üç müstakil evden başladım. Babam yine yanımdaydı. Evdekilere "Deprem olacak çıkın" diye bağırdım. Hepsi çıktı ve evler yıkıldı.


YORUM: İlkeli ve prensip sahibi, aynı zamanda da cesur ve korumacı biri olmalısınız. Rüyanız, yakın çevrenizde yaşanan olayların üzerinizde yarattığı negatif etkiyi, bu olumsuz koşullara neden olan ve hatta sizi de bu olumsuzluklara ortak eden insanları ve olayları kontrol altına almak ve kurtarmak istediğinizi gösteriyor. Yaşanılan olumsuzluk her neyse, bu olumsuzluğun içinde sizin de küçük bir parça da olsa katkınız olduğu için rüyanızda kendi kendinizle yüzleşmiş ve düzeltmek için telafi almışsınız. Doğru ve yanlış kavramını oturtmuş, oyunu doğrudan yana vermiş birisi olduğunuz her kelimenizden anlaşılıyor. Umarım kişiliğinizdeki bu güzelliği ve cesareti her zaman korur; aynı kuvvetle ilkelerinize sahip çıkmaya devam edersiniz.

RÜYA SEMBOLLERİ

ANIT

Rüyada anıt görmek, geçmişe gömülmüş olmasına rağmen çözülmeden unutulmaması gereken anılara ve olaylara dikkat çeker. Bu rüyanın detayları mutlaka araştırılmalıdır. Geleneksel yorumu, düşmanlara karşı kazanılacak zafer şeklindedir.

MİRAS

Kişinin rüyada kendisine miras kaldığını görmesi, rüyayı gören kişinin kendinde bulunan maddi-manevi zenginliklerin farkında ya da kendine sunulan yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğinin bilincinde olduğunun göstergesidir. Geleneksel yorumu, yakında kazanılacak maddi zenginliktir.
Yazarın Tüm Yazıları