Yeni bir ikilimiz daha oldu

Erman Toroğlu-Şansal Büyüka, Ahmet Çakar-Reha Muhtar (şimdi yoklar, kader yollarını ayırdı ama ‘çift kat tat’ misali lezzeti damağımızda kalmıştı), tarzı eşleşmelere pazartesi akşamı bir yenisi daha eklendi: İbrahim Tatlıses-Seyfi Dursunoğlu.

İlk final gecesinde gördük ki, bu sezon Popstar’a bu ikili damgasını vuracak. Programın başından sonuna kadar birbirlerini tırmalamak için fırsat kolluyorlar.

Aman efendim o ne laf sokmalar.

Seyfi Bey diyor ki; Jüri üyeleri birbirine müdahale etmesin.

İbrahim Bey durur mu; Ben de simetri hastalığı var, yanlış gördüm mü müdahale ederim. İstemeyen gitsin.

Haliylen Seyfi Bey hemen Huysuz’laşıyor: Arkadaş hastaymış, doktor çağıralım

Seyfi Dursunoğlu bir ara hızını alamayıp programın ışıklarına ve Osmantan’ın takım elbisesine bile laf söyledi.

Bunun gibi neler neler.

Bir yanda ‘Ben de efkarlandığım zaman arabanın penceresini açıp bir iki el ateş ederim’ diyen İbrahim Tatlıses, diğer yanda gerçek bir İstanbul beyefendisi olan Seyfi Dursunoğlu. Yanyana gelmeleri bile imkansız olacak kadar muhteşem bir tezat. İşte paranın gücü!

Bu tezattan iyi iş çıkacağı kesin.

Tabi tüm bu tezatlık gerçek olsa da bu didişmelerin hepsi bir oyun.

Bu danışıklı dövüşler Amerikan güreşi Wrestling gibi. Birbirlerine vuruyorlar ama acıtmıyorlar, kırıp döküyorlar ama ortada bir şey yok, bağırış çağırış gidiyor ama kazanan yine onlar.

Televizyonların son numarası bu; Cambaza bak deyip reytingi toplamak!

Sponsorun sıcak odası

Biraz da işin teknik yönüne bakacak olursak. Popstar’ın dekoru bana biraz soğuk geldi. Jüri ve adaylar arasında çok mesafe var. Adaylardan olduğu gibi jürinin seyirciden de uzakta, tek başına bir yere konması kopukluk yaratmış.

Elemelerde jüriyi büyük tüp’lü masalara oturtan programın sponsoru Milangaz için ‘Acaba finallerde sahneye kocaman tüpler mi dikecekler’ diye sormuştuk.

Sahneye dikmediler ama adayları tüpün içine sokarak, bir de oraya ‘Sıcak oda’ diyerek yine ‘yaratıcı zekalarını’ konuşturdular! Klostrofobik, gri bir ortam... Nerde eski Popstar’ın Kırmızı Oda’sı...

Bu arada Selçuk, Bayhan’ın pabucunu dama atacak gözüküyor.Söylediği Geri Dön şarkısıyla İbrahim Tatlıses’i ağlatan Selçuk muhtemelen haftanın birincisi çıkacaktır.

Gülmeyen Kadın

Pazar gecesi ekranda iki tane ‘gülmeyen kadın’ vardı. İlki ve hepimizin bildiği Şahane Pazar’ın Gülmeyen Kadın’ı. Diğeri ise Greta Garbo’nun Gülmeyen Kadın’ı...

Rekin Teksoy’un TRT2’de hazırladığı Sinema ve Edebiyat kuşağında ekrana gelen Gülmeyen Kadın’da Greta Garbo bile filmin sonunda güldü ki, Şahane Pazar’dakine yeter artık diyesi geliyor insanın...

tv bombası

Nasıl yani? Sazıyla sevişen adam

A Takımı’nda saz çalan konuğun altında duran altyazı.


radyo bombaları

Sonat Göksel, Show Hangi ebat?

‘Akçeebat’ Sebatspor...

(Maç boyunca tam 7 kez)

Basketçi mübarek

Dönen şutta ribaundu Nobre alıyor sevgili dinleyenler.

Klonluyor kendini

Serhat sağından atıp, solundan atıyor Muzaffer’in...

Çevir kazı

Rövaşata denemesi ve Fenerbahçe golü kaçırdı. Yazık oldu... Ööeeaee yani futbol adına...

Radyo’da FB-Akçaabat maçını anlatırken
Yazarın Tüm Yazıları