Biraz cesaret!

LİGİN üst sıralarına tırmanmak için özellikle kendi sahanızda oynayacağınız her maçı final niteliğinde kabul etmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Erciyes maçını futbolcu arkadaşların ‘çok önemli’ görmesi gerekiyor. Zira geçen hafta Erciyesspor, kendileri için hayati önem arz eden bir galibiyet elde etti. Takımın başına ligin tecrübeli hocalarından biri geçti. Trabzonspor’un, böyle bir rakibi küçümseme şansı yoktu. Sezon başında ve hatta devre arasında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor’un, maçta üstün taraf olması bekleniyordu. Devre arasında binbir zorlukla ikna edilen Erkan Zengin’in performansı merak konusuydu. Fakat öyle tahmin ediyorum ki, oyunu hem stada gelenleri hem de TV’den maçı izleyenleri memnun etmemişti.

KALİTE FARKI

MAÇIN başında Trabzonspor’un daha baskılı oynayacağını düşünüyordum fakat, dakikalar ilerledikçe topla daha fazla rakip sahada, daha fazla kaleye yakın oynayan bir Erciyes izledik. Buna karşın Trabzonspor, vasat bir futbol sergiledi ama kalite farkıyla 2 golü buldu. Ersun Hoca’nın takımı soyunma odasına önde girdi. Ersun Hoca, goller tamam ama biz senin daha cesaretli bir oyun oynatacağını düşünürken, hiç de alışık olmadığımız bir futbol anlayışıyla karşılaştık. Her çalıştırdığın takıma cesaretli futbol oynattığını biliyoruz. Lütfen biraz daha cesaret! Ve lütfen artık, Bosingwa’nın mevkisiyle oynama. Sağ tarafta ders verir gibi yaptığı asistle, Cardozo’ya ikinci golü attırdı Bosingwa... Bazı maçlarda mevkisini değiştirdiğin için pişmanlık duydun mu acaba?

EKİCİ KLASİĞİ

SEZON başından beri Trabzonspor’un en istikrarlı futbolcusu olan, takımın attığı gollerde en büyük payın sahibi olan Mehmet Ekici, yine muhtesem bir frikik golü buldu. Takımına nefes aldırdı Mehmet... İkinci gol de tamamen Bosingwa tecrübesi kokuyordu.

Yazarın Tüm Yazıları