30 Ağustos’ta çifte bayram olsun

BU hastalıktan ve çaresizlikten kıvranan çok bebek ve aile var. Milyonlarca dolar ve euro ile dillendirilen tedavi giderlerini tez zamanda devletin ödemesini umuyorum. Daha önce birkaç kez sözünü ettiğim Ahmet Alp’le ilgili gelişmeleri özetlerken, bu hastalığı çeken tüm bebeklere sağlık diliyorum.

Haberin Devamı


ÇANAKKALE ONUN İÇİN SEFERBER
Çanakkale’de, Biga’nın Kemer Köyü’nden SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp bebek için neredeyse tüm kent ayakta. Kampanyalar, destek programları düzenleniyor, herkes olanakları ölçüsünde katkı koyuyor. Kimi harçlığını, kimi el işlerinden sağladığı geliri, kimi günlük hasılatını bağışlıyor. Çanakkale Belediyesi de bebeğin tedavisi amacıyla başlatılan kampanyaya katkı verdi, kentliler umut olmaya çağrıldı. Başkan Ülgür Gökhan, yardım için internette canlı programa da katıldı.
SAĞLIĞI EN GÜZEL HEDİYE
Gökhan, Babalar Günü’nde kendisine gelen, “Babalar gününüzü en içten dileklerimizle kutlar, Ahmet Alp’e umut olduğunuz için sonsuz teşekkür ederiz” yazılı afişle mesajı paylaşmış, duygularını da, “Babalar gününde aldığım güzel hediyeyi paylaşmak istedim. Kampanyanın en kısa zamanda tamamlanması ve Ahmet Alp’in sağlığına kavuşması kadar güzel hediye düşünemiyorum” diyerek dile getirmişti.
İŞ İNSANLARINA MEKTUP
Çanakkale Belediye Meclisi’nin son toplantısında Başkan Gökhan, Ahmet Alp için yardım çağrısını yineledi, iş insanlarına bu konuda mektup yazdığını belirterek, “Ahmet Alp için Çanakkaleli iş insanlarına mektup yazdım. Çok ciddi bağışlar geldi, tek seferde 50 bin lira, 100 bin lira gibi... Karınca kararınca, herkes bütçesi kadar bir hayır yapabilirse iyi olur diye düşünüyorum” dedi.
İKİ İŞÇİNİN BÜYÜK JESTİ
Ve meclisin tüm üyeleri birlik oldu. Üyeler, Temmuz 2021 toplantılarına ait huzur haklarını Ahmet Alp bebeğin tedavi kampanyası için bağışlama kararı aldı. Son olarak, güney bölgelerindeki büyük orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek veren Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ahmet Arslan ve İsmail Dikili’ye Başkan Gökhan teşekkür etti. Arslan ve Dikili, kendilerine hediye edilen birer çeyrek altını Ahmet Alp’in kampanyasına bağışladı.
ARTIK HİÇ DURMAYALIM
Ve şimdi bir çağrı var: “30 Ağustos’ta Ahmet Alp’e çifte bayram yaşatalım...” İşte ayrıntılar:
* Bizler siz olmadan başaramayız, kampanyamız yüzde 57,2 olmuşken artık hiç durmayalım, Ahmet Alp’e nefes olalım ve 30 Ağustos’ta onu ilacına kavuşturalım, çifte zafer kutlayalım o gece.
* Son bir yılda sesini duyuramayan 100 bebeğimizi toprağın altına verdik. Ahmet Alp’e hep birlikte nefes olalım!
* Ahmet Alp 13 kilo almadan kampanyasını yüzde 100 e taşıyalım!
* Bağışlarınız Ahmet Alp’e nefes, biz ailesine umut oluyor.
* Dekontlarınızı AhmetAlp’enefesolalım hesabına göndermeyi unutmayınız.
* Unutmayalım herkesin desteği ile bu kampanya bugün de bitebilir, sürecin uzaması destekçilerin bağışlarına bağlı.
* EFT’leri ve havaleleri ertelemeyin, bir ay sonra veririm dediğiniz destekleri şu an gönderin ne olur.
* Maddi destek imkanı olmayanlar Ahmet Alp’in sayfasını kendi sayfalarında ve hikayelerinde paylaşırsa sesinin duyulmasına büyük katkı sağlar.
* Kampanyamız valilik izni onaylıdır.

HESAP NUMARALARI

TR TL İBANI) 2400 0670 1000 0000 9382 0879 Alıcı: RECEP GÜVEN-YAPI KREDİ Açıklama: Gemi
(TR EURO İBANI €) TR11 0006 7010 0000 0074 2389 20 RECEP GÜVEN - YAPI KREDİ Açıklama: Gemi
(TR DOLAR İBANI $) TR70 0006 7010 0000 0077 1521 53 RECEP GÜVEN - YAPI KREDİ Açıklama: Gemi
Telefon: (0543) 334 52 87
Instgram: https://instagram.com/sma_ahmetalp
Facebook: https://www.facebook.com/smaahmetalp
Twitter : https://twitter.com/AhmetalpSma?s=09




BİR ALINTI

Barış Kaşıkçı’dan: “Akşamüstleri, günbatımları neden hem güzel, hem kederlidir usta? Çünkü her şeyin bir sonu olduğunu hatırlatırlar.” (Murathan Mungan)

Yazarın Tüm Yazıları