Moloz yığınları

Emekli Albay Sn. S. K “Sn. Kösle. 30 yılı aşkın süredir Hürriyet Gazetesi abonesiyiz.

Haberin Devamı

Moloz yığınları

Bununla alakalı olarak gazete okumanın keyfini çok iyi bilenlerdeniz. Elbette köşenizi de severek takip etmekteyiz. Dolayısıyla da kentimizdeki trajikomedilerden haberdar oluyoruz.

YIĞMAYA DEVAM

Tıpkı 22 Şubat 2018 de köşenizde komşumuz olan bir doktor arkadaşımızın ihbarını yayımlamanız misali... Ne acıdır ki onlarcası bildirimize ve de yayımınıza rağmen dikkate alan yok! Oradaki parka dikilen yüzlerce fidanların üzerine yüzlerce ton inşaat temelinden çıkan topraklar ve molozlar halen yığılmaya devam ediyor biliyor musunuz? Ne acı bir durum bu böyle...

YANLIŞ GİDEN ŞEYLER

Birçok ilde yaşayan ben, diyorum ki; buradaki akıl almaz vurdumduymazlığın bir benzeri Türkiye’de bir ilimizde, hem de büyükşehirde ve de merkezinde olsun, sanmıyorum. Özellikle Nilüfer Belediyesi hudutları içinde bu yazık; cidden çok yazık! Ne sevgilerimi sunuyorum ne de saygılarımı!” Bin kırk altı kelimelik e-postadan çıkarttığım özetim bu. Bırakın müdahaleyi, ilgili açıklama dahi gelmesin. Üstüne üstük yığıntı devam ede dursun... Orada yanlış giden bir şeyler var ama... Hayırlısı diyelim! Adres mi? Nilüfer İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Zaman Sokak Edebali Sitesi A Blok önü.

Haberin Devamı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DURAĞINA DİKKAT!

Moloz yığınları

Okurumuz Nalan Haktan: “Fotoğrafta gördüğünüz D 2601 tanımlı belediye otobüs durağı Uludağ Üniversitesi acil girişi karşısındandır. Küçük bir çocuk oradaki çukura girdi ve ayakkabısıyla birlikte pantolonunun paçası ıslandı. Bu durumu gören annesi (annesi diye düşünüyorum) “Kör müsün yaaa” dedikten sonra çocuğun başına sertçe bir tokat attıktan sonra kolundan çekerek götürdü. Zadece izlemekle yetindim, üzüldüm. Diyeceğim o ki Uludağ Üniversitesi belediye otobüs durağı içindeki çukura dikkat! Yoksa şaplağı yersiniz!” Büyükşehir Belediyesi ve Burulaş’a bir sorum olacak. Burada asıl suçlu kim? Çukur mu? Çocuk mu? Yoksa şaplağı basan kadın mı? Anlayamadım da.(!)

Haberin Devamı

KARPUZ GİBİ YUVARLANMADAN!

Moloz yığınları

Okurumuz Sn. Gazanfer Güçlü: “Osmangazi İlçesi Kükürtlü Mahallesi 1. Mutlular Caddesi Koyuncuoğlu Apartmanı No. 1 karşısındaki kaldırım üzerinde boşluk koruması vazifesi gören parmaklık demirlerine geçtiğimiz aylarda bir araç çarpmıştı. Çarpma sonucu dağılan parmaklıklara yönelik bir çalışma olmadı. Aman orada birileri düşmesin! Yoksa karpuz gibi yuvarlanır! Benden demesi.”

ÇOK YAZIK ÇOK!

Moloz yığınları

Esnaf okurumuz Düzgün Kaçan: “Bu çöpler nerede biliyor musunuz Sn. Kösle? Bu çöpler Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşu sonrasında Bursa’mızda yapılan ilk cami olan Tarihi Orhan Bey Cami avlusundadır. Bunun yanı sıra cami UNESCO Dünya Mirası listesinde de yerini almışken... Çok yazık bize, çok...”

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI, SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

HAYIRLI OLSUN

Moloz yığınları

BİRİLERİ DÜŞMEDEN BİRİLERİ ÖLMEDEN başlıklı yayımımız (Osmangazi İlçesi Avrupa Konseyi Bulvarı başlangıcı) sonrası Büyükşehir Belediyesi: “acil olarak yapılacak...” diye yanıt vermişti. Yaptığım kontrollerde ilgili alanın silme demirden tasarlaşmış korkuluk demirleri ile kontrol altına alınmış olduğunu gördüm. ‘Birileri düşmeden, birileri ölmeden’ verilen bu ivedi ve KALİTELİ hizmetiniz için teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi. Hayırlı olsun Bursa’mıza.

‘TEŞEKKÜRLER’

Moloz yığınları

ÜÇ LİRAYI VER KARTELİ YIRTTIR başlıklı şikayetimiz sonrasında, (Kırcaali Otoparkı girişi) yayımımızla birlikte aynı gün içinde “Giderildi” bilgisini almıştım. Teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi. Ve şikayetin sahibi olan Tofaş (Fabrika) Rötuş/Yama Boya Uzmanı Sn. Emin Arda’da da: “...oldu. Teşekkür ediyorum” diyerek şahit fotoğrafını yolladı. Artık karteller yırtılmayacak Sn. Arda. Teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları