Bunun bir benzeri Bursa’mızda yok

Hürriyet Bursa okurlarından esnaf Hasan Hüseyin Erdem, özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Bunun bir benzeri Bursa’mızda yok

“UEDAŞ’ın sorumluluğundaki aydınlatma direklerinin ihmal ve önemsemezlikten kaynaklı olan haberlerinizi çok zaman endişeyle okuyoruz. Yıllardır gözümüzün önünde kabak gibi durduğu halde bile fark edemediğimiz bi’ acayip hizmetin durumunu paylaşıyoruz. Bu elektrik bağlantısının bir benzeri Bursa’mızda yoktur diye düşünüyoruz. İşin uzmanını candan öte sevgilerimizle kutlarız. Bunları nasıl başarırsınız inanın anlamış değiliz.”

BİZLERİ KIRMAYIN

Hasan Hüseyin Erdem, bizler şehrimizi daha da güzelleştirmek için uğraşanlardanız. Bunları yaparken de; canlarımızın, mallarımızın zarar görmemesine vesile oluyoruz. Beraberinde ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Özetle hep birlikte başarmak için varız. Kıymetli UEDAŞ; burası Atatürk Caddesi Tarihi Çakır Ağa Hamamı yanındaymış. Lütfen bizlere kızmayınız.

Haberin Devamı

KALDIRIMLARDA ÇUKURLAR VAR

Bunun bir benzeri Bursa’mızda yok

ADININ açıklanmasını istemeyen bir matbaa sahibi, “Osmangazi ilçesi Selimiye Mahallesi Sili Sokak’ta hizmet veren kaldırımlarımızda bulunan çukurlara gerekli ilginin gösterilmesini rica ediyorum. Sonsuz saygılarımı sunarım...” diyor. Osmangazi Belediyesi’ne duyurulur...

LÜTFEN BİZLERİ UNUTMAYINIZ

Bunun bir benzeri Bursa’mızda yok

bir okurumuz özetimle: “Nilüfer ilçesinde bulunan Beşevler Sanayi Sitesi’nde (Küçük Sanayi) hizmet veren bir zanaatkârım. Sitemizin girişi görsel anlamda oldukça bakımsızdır. (İçi de ayrı bir üzüntü ama olsun orası en azından dışarıdan bakınca gözükmüyor!) Bu sebepten ziyade bizler güçsüz ya da kimsesiz bir ortamda yaşayan sahipsizler gibiyiz! Fotoğrafım ortada. Haksızsam ‘haksızsınız’ diye belirtiniz ne olur. Burada on binlerce zanaatkâr kardeşimiz hizmet veriyor. Tofaş Oyak Renault, Bosh gibi devlerden sonra Bursa sanayisine, ülkemiz ekonomisine ve iş istihdamına güç katan en önemli adresler arasındayız. Lütfen bizleri unutmayınız.”

Haberin Devamı

BİZİM YAZMAMIZI BEKLİYORLAR ACABA

Bunun bir benzeri Bursa’mızda yok

KÜÇÜK Sanayi’de görev yapan Hürriyet Bursa gazetesi okuru Günel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı olan Kenan Günel’in sonbahar ayında yollamış olduğu bir şikâyet bildirimi vardı. Yoğunluğumla alakalı olarak dikkatlerimden kaçmış. Bir üstteki konumuzda Küçük Sanayi Sitesi’nin adı geçince aklıma geldi. Onu da yayımlıyoruz. Dikkate alınacak bir konuydu. Bu sebepten dolayı Kenan Günel’den özür dilerim. İlgili yağmur suyu ızgaralarının onarılıp onarılmadığını sorduğumdaysa (Yapıldıysa boşuna yazmış olmayalım dedim) Kenan Günel: “Siz yazmazsanız olmaz bu iş...” dedi. Bakalım faydamız olacak mı?

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Haberin Devamı

ORİJİNAL KAPAKLA KAPATILDI

Bunun bir benzeri Bursa’mızda yok

‘ÇOK üzücü bir durum’ başlıklı yayımımızdaki kuyunun (Balibey Han yanı, bir yürüyen iki yürümeyen merdivenlerin önü) yayımımızdan sonra biraz zar zor da olsa orijinal kapağıyla kapatılmış olduğunun gördüm. Umarım o kapak da diğeri gibi zayıf değildir. Çünkü oraya araç çıkmıyor. İnsan ağırlığıyla o kapak nasıl kırılır diye merak edip sorup soruşturan bir yetkili oldu mu acaba?

Yazarın Tüm Yazıları