Araçlara bedava su testi!

Bir bankanın yöneticisi olan okurumuz Sn. Çağdaş Özcan’ın “Bir fikrim gelişti!” diye yorumladığı ilginç e-postasını özetimle aktarıyorum.

Haberin Devamı

“Aracımda oluşan bir arıza için Bursa’nın en büyük sanayi sitesi olan Nilüfer İlçesi’ndeki Küçük Sanayi Sitesi’ne gittim. Aklımda acayip bir fikir gelişti ne hikmetse. Hani araçlarını su testine sokma ihtiyacı olanlarımız var ya… İşte onlar araçlarıyla buraya gelsinler! Sanayi içinde onlarca noktaya döşenmiş olan hizmeti alsınlar. Tek kriter; yeter ki az da olsa yağmur yağmış olsun. Böylece araçlarını bedava su testine tabi tutmuş olurlar. Bu fikrim için patent hakkı filan da istemiyorum! Vatandaşa bir nebze de olsa hayrım olsun. (!)”

Araçlara bedava  su testi
Araçlara bedava  su testi
Araçlara bedava  su testi

SUSUZLUKTAN KURUYUNCA…

Okurumuz Sn. Teşrife Aykır mini özetimle: “Terminal’de belediye otobüslerinin hareket alanında kalan zemindeki asfaltın bir bölümü susuzluktan dolayı kurumuştur. Rica etsek orası sulanabilir mi? Esenlikler dilerim.” diyor.

Haberin Devamı

Araçlara bedava  su testi

ZATEN ANLAMIYORUZ

Okurumuz Sn. Ezgi Şeker bakınız ne diyor: “Belediye otobüs duraklarında asılı olan hareket saatlerini gösteren çizelgede sadece otobüslerin numaraları var. Kişinin, otobüsün hangi güzergahtan geçtiğini anlaması mucize üstü bir olay! Bir de gece olunca hele aydınlatmaları olmadığı için anlayan da anlayamıyor. Bu esnada reklam panolarında sıkıntı yok. Onlar ışıl ışıl!”

Araçlara bedava  su testi

YAYA SEN YAŞAMA

Eskişehir’de ikamet eden okurumuz Sn. Mustafa Aksu’ya kulak verin lütfen ve diyor ki: “Bursa’ya sık sık geliyorum. Her geldiğimde de kaldırımları tamamen sahiplenmiş araçlara üzülerek tanık oluyorum. Bazı insanlar bir düzen tutturmuş yaşayıp gidiyorlar. Hayat yaşamlarından kaynaklı verdikleri ve verecekleri zararları düşünmüyorlar! Elbette yetkililer de bunları görmezden geliyor. Konumun özeti şu; yaya sen yaşama!”

Haberin Devamı

Araçlara bedava  su testi

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

TEHLİKE ORTADAN KALKTI

TEHLİKE YATIYOR başlıklı konusuyla (Dolapçı Sokak – 1. Murat İlk ve Ortaöğretim – Ana Okulu önü) öğretmenlerinden olan Emir Arsal oluşması muhtemel olan çok ciddi konuya dikkat çekmişti. Ve yayımımızla birlikte sabahın erken saatlerinde yine Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Başkanlığı’nın kıymetli zanaatkar çalışanlarınca, elektrik telleri üzerinden geçmekte olan dalların kesildiği bilgisini aldım. Dikkati için öğretmen Emir hanıma ve de değerleri için Büyükşehir Kent Estetiği Başkanlığı’na teşekkür ediyorum.


Araçlara bedava  su testiAraçlara bedava  su testi

 

SORUN GİDERİLECEK

“ ‘VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ’ başlıklı yayımınız incelendi. (İzmir Caddesi, İbrahim Yazıcı Plaza 1 karşısı) Orta gerilim şebekemizde kullanılan kabloları taşıyan baranın bir araç çarpması sonucu ciddi ziyan gördüğü doğrulandı. Oluşan ziyanlar Şubat ayı içinde giderilecektir. Saygılarımızla. UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü” teşekkürler UEDAŞ.

Yazarın Tüm Yazıları