Romantizm rüzgârı

Cemiyetin ve iş dünyasının tanınmış isimleri, sevdiklerinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak için sosyal medya platformlarını kullanarak duygusal ve neşeli mesajlar paylaştı.

Haberin Devamı

Beliz Mercan eşi Tansel Mercan’ın; Selçuk İnan eşi Cemre İnan’ın; Murat Aşık eşi Gökçen Paprika’nın; Enis Pekuysal eşi Nergis Pekuysal’ın; Buket Taşdelen de eşi Hayrettin Taşdelen’in Sevgililer Günü’nü kalplerle kutladı. Bahar Tangır ise sevgilisi Gökhan Çarmıklı’yla paylaştığı fotoğrafına ‘seni her gün seviyorum’ notunu düşerken, Aslı Sipahi eşi Ali Hacısüleymanoğlu’nu, kendisine hediye ettiği mavi güller eşliğinde kutladı. Bazı ünlüler ise eşleriyle birlikte eski fotoğraflarını paylaşarak nostalji yaptı.

Romantizm rüzgârı

İş adamı Serdar Uzel, eşi Nurdan Uzel ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak, “Hayat bazı değerlerin insanın karşına çıkmasıyla beraber bu hayatı gerçek anlamda iyi günde kötü günde paylaşabilme imkânını herkese nasip etmiyor. Ben bu konuda kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum” notunu düştü.

Sanat camiasından ünlü isimler de Sevgililer Günü’nü unutmadı. Türkiye’nin sevilen oyuncularından Berk Oktay, eşi Yıldız Çağrı Atiksoy ile fotoğrafını paylaşarak, “Her saniyemi güzelleştiren kadın. Varlığına şükürler olsun, her günümüz kutlu olsun” şeklinde duygusal bir mesaj iletti. İlayda Alişan da sevgilisi Oğulcan Engin’e sarıldığı bir fotoğrafını kalpler eşliğinde paylaştı.

Haberin Devamı

Romantizm rüzgârı

Sosyal medya platformlarında yükselen romantizm dalgası, ünlü isimlerin yanı sıra birçok insanın da aşk ve sevgi dolu mesajlarını paylaşmalarına olanak tanıdı.

Sevgililer Günü, her yıl olduğu gibi, insanların sevdikleriyle bir araya gelip bu özel günü kutlamaları için bir fırsat olarak değerlendirildi.

EN BÜYÜK AŞKLARI KIZLARI

Aslında Valentine Day, dünyada ‘Sevgi Günü’ olarak kutlanıyor. İş insanı Emir Tamer’in eşi Ayça Tamer de kızı Defne ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak Sevgililer Günü’nü kutladı.

Romantizm rüzgârı

Cemiyetin ünlü ismi Derin Mermerci de kızları Mila ve Lal’in Sevgililer Günü’nü kutlayarak, en büyük aşkının kızları olduğunu ilan etti. Köpeklerine büyük bir tutkuyla bağlı olan Mermerci, bu özel günde onları da unutmadığı gibi barınakta yaşayan köpeklerin sahiplenilmesi için duyurular yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları