Aşkı yine sette buldu

Ayça Ayşin Turan’la ilişkisini noktaladıktan sonra adı İlayda Alişan’la anılan Alp Navruz’un “Yürek Çıkmazı”ndaki rol arkadaşı İrem Yüksel’le birlikte olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

YENİ ROL ARKADAŞI

Eski rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’dan ayrılan Alp Navruz’un İlayda Alişan’la yakınlaştığı iddia ediliyordu. Yakışıklı oyuncunun Alişan’la değil, “Yürek Çıkmazı” dizisinde birlikte rol aldığı genç oyuncu İrem Yüksel’le aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Aşkı yine sette buldu

GİZLİCE GÖRÜŞÜYORLAR

İrem Yüksel, güzelliğiyle Navruz’un başını döndürmüş. Ancak Yüksel ve Navruz, ilişkilerini gizli tutmak istiyormuş. Çift, diziye gölge düşürmemek için gizli gizli görüşüyormuş.

Can Yaman’ın eski aşkı hamile!

Yakışıklılığıyla İtalya’yı yakıp yıkan Can Yaman, İtalyan spiker Diletta Leotta ile ilişkisiyle de aylarca gündemden düşmemişti. İtalyanların “rüya çift” olarak adlandırdığı ikili, bir süre sonra ayrı yollara gitmiş, Diletta gönlünü eski BJK’li kaleci Loris Karius’a kaptırmıştı.

Haberin Devamı

29 yaşındaki topçu şimdilerde İngiltere’nin Newcastle United takımında oynuyor. Diletta ile de geçtiğimiz ekim ayından beri birlikte.

Aşkı yine sette buldu

Çift belli ki ellerini çabuk tutmuş, yuvalarını büyütmek için acele etmişler. İtalyan basınının yazdığına göre güzel spiker ilk bebeğine hamile. 31 yaşındaki Diletta Leotta, geçtiğimiz günlerde TikTok’ta paylaştığı bir videoyla büyüyen göbeğini göstererek, hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Aşkı yine sette buldu
Can Yaman ve Diletta Leotta’nın ilişkisi uzun süre gündemden düşmemişti.

Köy köy dolaştılar

Deprem bölgesini gündemden düşürmemeli, yardımların sürekliliğini sağlamalıyız. Ben de köşemde gönüllülere yer vererek başkalarına örnek olmalarını diliyorum. Cemiyetin tanınmış avukatlarından Yağız Uluca da yardımlarını esirgemeyenlerden.

Aşkı yine sette buldu

Haberin Devamı

Yakın arkadaşı Nevzat Akkız ve genç avukat Merve Gül Tuna ile köy köy dolaşarak, yardımın ulaşması zor yerleri gezerek yardım götürdüler. Gıda yardımı yapan Uluca, fırsat buldukça bölgeye giderek depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışacaklarını söyledi.

Sahra hastanesi açtılar

Aşkı yine sette buldu

Depremin ilk gününden beri afet bölgesinde canla başla çalışan Dr. Cansen Yeni Kut, Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer’in kurduğu çadır kentin içinde sahra hastanesi açtı. Çevresindeki herkesi örgütleyen ve tüm imkânlarını seferber eden Kut’un öncülük ederek açtığı hastane yaklaşık 10 bin kişiye sağlık hizmeti ulaştıracak.

Aşkı yine sette buldu

Dr. Cansen Yeni Kut, depremin ilk günü 41 ambulans ve 200 sağlık görevlisiyle birlikte deprem bölgesine giderek ilkyardım hizmeti vermişti. Yüreğinize ve emeklerinize sağlık...

Haberin Devamı

Aşkı yine sette buldu
Dr. Cansen Yeni Kut

 

Yazarın Tüm Yazıları