Cem Yılmaz kahkahası

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni komedisi “Alibaba ve 7 Cüceler” gösterimde.

Haberin Devamı

Sevilen televizyon kahramanlarını beyazperdeye taşıyan “Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi” animasyon tutkunlarına, Viggo Mortensen’li western drama “Hayal Ülkesi”, ortalama bir korku “Kurt Baskını”, haftanın diğer seçenekleri...

Alibaba ve 7 Cüceler
Yönetmen: Cem Yılmaz
2015/Türkiye

Başarısız geçen iş hayatlarının yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak, hem kendilerini hem de tüm insanlığı bu beladan kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü üstlendiği film, komedyenin mizahını seven ve takip edenler için kaçırılmaz bir eğlence.

Haberin Devamı

Snoopy beyazperdede
Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
The Peanuts Movie
Yönetmen: Steve Martino
2015/ABD/88’

Tv tarihinin en sevilen çizgi kahramanlarından Charlie Brown ve Snoopy, ilk kez beyazperdeye konuk oluyor, hem de 3 boyutlu olarak. Lucy’den Linus’a, tüm çeteyi bir araya getiren film, Charlie Brown ve en iyi arkadaşı olan Snoopy’nin baş düşmanları Kırmızı Baron’u alt etmek için çıktıkları yolculuğu anlatıyor.

Mortensen’li western
Hayal Ülkesi
Jauja
Yönetmen: Lisandro Alonso
2015/Arjantin-Danimarka/109’

1882’de, yerli halka karşı soykırım harekâtı sırasında Patagonya’da bir ileri karakoldayız. Danimarkalı yüzbaşı Gunnar Dinesen’in 15 yaşındaki kızı Ingeborg genç bir askere tutulup evden kaçınca, yüzbaşı Dinesen genç çifti bulmak için tekinsiz ve tehlike dolu düşman bölgesine girmeyi göze almaya karar verir. Viggo Mortensen’i başrole taşıyan film, ağır tempolu bir western draması.

Sabaha dek korku
Kurt Baskını
The Pack
2015/Avustralya/90’

Kurt sürüsünün vahşi saldırısından kurtulmaya çalışan bir ailenin gerilim dolu hikâyesini anlatan film, ortalama bir korku.

Yazarın Tüm Yazıları