Yunan Adalarına eğlence çıkarması

Türkler, geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’ın çılgın eğlenceleriyle ünlü adalarına çıkarma yaptı! İstanbul’un en popüler adreslerinden Lucca ile Anjelique,eğlencesini Mykonos’a taşıdı. Corendon Turizm’in sahibi olan Atacan Uslu da Midilli’de gece kulübü Oxy’yi açtı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’da ‘Lesbos’, Türkiye’de ‘Midilli’ olarak anılan, son yılların gözde tatil adresindeydim. Mykonos’tan sonra Yunan adalarının ikinci eğlence merkezi haline gelen Lesbos Adası’nda hizmete giren, Türklerin de ortak olduğu Oxy adlı gece kulübünün açılışına katıldım. Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Corendon Turizm Grubu’nun 500 bin Euro yatırımla açtığı Club Oxy, 2 bin 500 kişinin katıldığı bir partiyle hizmete girdi. Atacan Uslu’nun ev sahipliği yaptığı açılışta eğlence, Yunanistan’ın en ünlü DJ’i Valeron’un müzikleri ve dansçıların şovları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Oxy Kulüp Kurucu Ortağı Atacan Uslu, “Corendon Turizm Grubu olarak Midilli’ye haftada iki kez uçuş düzenleyerek yaz boyunca 10 bin turiste haftanın 7 günü 24 saat lezzet, müzik ve eğlence sunacağız” dedi.

Haberin Devamı

Molyvos ve Petra kasabalarının tam ortasında yer alan, 1000 metrekarelik alana kurulu, 2 bin 500 kişi kapasiteli Club Oxy, gemi şeklindeki mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. ekân, gece kulüp, gündüz ise plaj olarak 7/24 hizmet veriyor.

Mykonos’ta İstanbul eğlencesi
İstanbul’un en popüler adreslerinden Bebek’teki Lucca, ile Ortaköy’deki Anjelique’in eğlencesi, Mykonos’a taşındı. Anjelique cuma günü Nammos’ta, Lucca da cumartesi günü Kalua Praga Beach’te parti verdi.

Yazarın Tüm Yazıları