Yaza merhaba

So CHIC, Icon adlı yeni koleksiyonunu Etiler’deki Sunset Restaurant’ta yapılan özel bir davetle tanıttı.

Haberin Devamı

 Sitare Kalyoncuoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen davete; Işıl Reçber, İlkem Öztürk, Cansel Kut, Aylin Yılmaz, Elif Gönlüm, Fatoş Sarıgül, Deniz Ayaydın, Selda Topal, Zeynep Ilıcalı ve Nevşah Karamehmet gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Davette markanın yeni koleksiyonunu inceleyen ünlüler, “Yaza Merhaba” yemeğinde de takı modası hakkında sohbet etti.

Değiş tokuş marketi

İlk kez 2013 yılında dünya genelinde geri dönüşüm hareketine başlayan H&M, Türkiye’de de değiş tokuş marketi kurdu. Ünlüler, H&M ile Capitol’ün hayata geçirdiği Değiş Tokuş Marketi projesi için bir araya geldi. Geri dönüşümün önemine dikkat çekmeyi hedefleyen projenin tanıtıldığı davete; H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran, Didem Soydan, Elif Edes Tapan, Ayşe Tolga, Begüm Kütük ve Mehtap Elaidi katıldı. Ünlüler, Capitol’de kurulan H&M Değiş Tokuş Marketi’ne kullanmadıkları eski ürünleri getirip projeye destek verdi.

İlk sergi

Haberin Devamı

Mehmet Gazioğlu, ilk kişisel fotoğraf sergisini beğeniye sundu. Soho House Istanbul’un sadece özel davetler için kapılarını açtığı Chancery Room’da gerçekleşen sergi gösterimi, cemiyet hayatının yoğun ilgisiyle karşılandı. Sergiyi gezen isimler arasında Mine Narin, Hülya-Cem Kalyoncu, Begüm Gazioğlu-Ömer Ballı, Etel-Rober Baler, Jale-Tolga Cinisli ve Birnur Gazioğlu da vardı. 

Büyük Kulüp başkanını seçiyor

Rahmetli Duran Akbulut’un ardından yeniden başkanını arayan Büyük Kulüp, yarın heyecanlı bir seçime ev sahipliği yapıyor. Birçok üye dostunun, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin talepleri doğrultusunda seçime adaylığını koyan Kaptanoğlu Denizcilik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Gündüz Kaptanoğlu’nu önemli isimler de destekliyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da Kaptanoğlu Ailesi’ni Büyük Kulüp’te ziyaret ederek desteğini gösterdi.

Yeni koleksiyon

Sadece Tasarım’ı geçen yıl kuran Ayşegül Hotiç, özel bir seri dolap tasarladı. Hotiç, yeni koleksiyonunu önceki gün özel bir davetle tanıttı. Nişantaşı’ndaki showroom’daki davete Berna Sağlam Naipoğlu, Özlem Güsar, Batya Kebudi, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Dilek Hanif gibi ünlü isimler katıldı. 

Haberin Devamı

yeni ürün tanıtımı

Bioderma, yeni ürünü Photoderm Nude Touch’ı Özge Ulusoy’un moderatörlüğünde önceki gün Nişantaşı Nopa Restaurant’ta tanıttı.
Bioderma Ülke Müdürü Bayram Kaymak ve Bioderma Pazarlama Müdürü Tuğçe İkiş’in ev sahipliği yaptığı davette katılımcılar, Photoderm Nude Touch hakkında bilgi edindi.

Saç trendleri

Henkel’in güzellik ve bakım kategorisindeki markası Schwarzkopf, 6 yıllık araştırmaların sonucunda ürettiği Colour Specialist’i tüketicilerle buluşturdu.
Saç boyası, stil danışmanı Deniz Marşan’ın ev sahipliğinde Room + Rumours’ta verilen bir davetle tanıtıldı.
Deniz Marşan davetlilere yeni saç rengiyle sürpriz yaptı. Davette Saç Stilisti Nuri Şekerci de 2017 saç rengi trendleri hakkında bilgi verdi.

Yazarın Tüm Yazıları