Soprano Emma türkü söyledi

Fransız soprano Emma Shapplin, Haliç Kongre Merkezi’nde konser verdi. Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu’nun eşlik ettiği Shapplin, “Beyaz Giyme” türküsünü söyledi.

Haberin Devamı

Bilfen Eğitim Kurumları’nın geleneksel yıl sonu konseri önceki gün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Konsere “Beyaz Giyme” türküsünü söyleyerek başlayan Emma Shapplin, büyük alkış alırken, Fransız soprano klasikleşen La Notte, Miserere Venere, Vedi Maria, Cuerpo Sin Alma, Spente le Stelle adlı Fransızca eserlerini de seslendirirdi. Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Bilfen Okulları’nın ortaklarından Fatih Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı konsere, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de katılırken, 300 öğrenciden oluşan Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Emma Shapplin’i ayakta alkışladı.

Çocukluk arkadaşı eşi oldu
Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan, çocukluk arkadaşı Harika Kösoğlu ile evlendi. Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşen düğüne Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın yanı sıra iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Nikâh şahitliklerini Muhammed El Hari, Haydar Kösoğlu, Orhan Keçeli ve Murat Sekmenoğlu’nun yaptığı çift balayı için Zanzibar’a gitti.

Haberin Devamı

Sunset’te hesaplar eğitime
Ünlü isimlerin müdavimi olduğu Sunset Grill& Bar, kuruluşunun 20. yılı kutlamaları kapsamında bu gece kapılarını öğrenciler için açıyor. Hazırladığı görüntülü ve sesli davetiye ile konukları Sunset Grill& Bar’ın 20. Yıl kutlamasına çağıran Barış Tansever, geceden elde edilecek geliri de Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlayacak.

9.Halit Narin Kupası
1996 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan Gençlik Spor Ve Bakanlığı “Halit Narin Kupası”, Hisarönü Körfezi’ndeki Martı Marina’da yapıldı... Beş gün boyunca süren yelken yarışlarına 19 ilden, 310 sporcun katılırken, dereceye girenlere ödüllerini Martı Otel İşletmeleri Yönetim
Kurulu Onursal Başkanı Halit Narin ve Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin verdi.

Yazarın Tüm Yazıları