Soma için buluştular

İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri, Soma faciasının yıldönümünde yardım için buluştu.

Haberin Devamı

Başarılı öğrencilere eğitim hayatlarında destek vermek amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği’nin geleneksel balosu, Shangri-La Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder’in ev sahipliği yaptığı geceden elde edilen gelirin bir kısmı, Sinan Vardar’ın girişimleriyle inşa edilen Soma Spor Sosyal Tesisleri Gündüz Yaşam Odası’na, kalanı ise derneğin çatısı altındaki üniversite öğrencilerinin eğitim fonuna aktarıldı. Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı baloda Uğur Batur’un yönettiği bir de müzayede düzenlendi. Müzayedede Milli Futbol Takımı’nın oyuncularının imzaladığı top ve formanın yanı sıra antika eserler açık arttırmayla satıldı.

Büyük Şefler bar açtı

Gamze Cizreli ve Saruhan Tan’ın ortağı olduğu Ankara’daki Big Chefs, İstanbul’daki ilk şubesini Etiler’de açmıştı. İstanbul’un en popüler yemeiçme adresleri arasına giren Big Chefs’te şimdi de bar açıldı. Etiler Big Chefs’in içindeki Big in the Bar, İstanbul Life dergisinin partisiyle hizmete girdi. Gamze Cizreli, İstanbul’a güzel müzik ve kokteyller ile eğlencenin buluştuğu yeni bir adres kazandırdıklarını söyledi.

Haberin Devamı


Los Angeles fonlu tanıtım

Katalog çekimleri Los Angeles’ta yapılan Cacharel’in 2015 yaz koleksiyonu, Maslak’taki P Blok Stüdyoları’nda tanıtıldı. Mehmet Turgut, geceye katılanların fotoğraflarını çekti, o karelere Los Angeles fonu yerleştirildi. Poz verenler arasında Oktay Kaynarca ve Emre Karayel de vardı.

Çalsın sazlar oynasın kızlar

Modacı Günsel Ülkü, 41’inci yaşını Heybeliada’daki Halki Palas’ta kutladı. Pastasını dostlarıyla beraber kesen Ülkü, partide elektro gitar çalıp şarkılar söyledi. Ona Arzu Kunt, Arte Tahir ve Sibel İlkiz vokal yaptı. Halki
Palas Otel Genel Müdürü Pelin Yamanus’un ev sahipliğinde iki gün iki gece süren kutlamada Ülkü’nün 2015 yaz couture koleksiyonu da tanıtıldı.

Yazarın Tüm Yazıları