Sezen'le açıldı

Sezen Aksu ve Fahir Atakoğlu, Adana Sheraton Oteli’nin açılışında konser verdi.

Haberin Devamı

Starwood Hotels and Resort Worldwide ile Adalı Holding’in ortak yatırımı olan Adana Sheraton Oteli’nin açılışı, önceki akşam yapıldı. Otelin Seyhan Nehri kıyısına bakan bahçesinde düzenlenen açılış davetine iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri katıldı.
Sunuculuğunu Ceylan Saner’in üstlendiği davet, Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanları H.Şevki Adalı ve Serdal Adalı, Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale ile Sheraton Adana Oteli Genel Müdürü Marc Wozniak’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Sezen Aksu ve Fahir Atakoğlu’nun konser verdiği gece, havai fişek gösterisiyle renklendi.

Yeniden geliyor
Müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, bir kez daha Türkiye’ye geliyor. Sanatçı, 27 Kasım’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda, 29 Kasım’da da Ülker Sports Arena’da konser verecek.

Haberin Devamı

Sess’li kapanış
Sonbaharın gelişiyle birlikte Bodrum’daki eğlence mekânları birer birer kapılarını kapatmaya başladı. Sess de bu hafta sonu kepenk indirecek. İstanbul’a dönecek olan işletmeciler Yüksel Yılan ve Nedim Binler, Nişantaşı’ndaki Sess’i 9 Ekim’de açacak.

İstanbul ziyareti
Şili Fahri Konsolosu Haluk Sanver’in eşi Ebru Sanver, Şili Büyükelçisi Fernando Varela Palma ile eşi Patricia Varela’yı İstanbul’da ağırladı. Şili Cumhuriyeti’nin kurucusu Bernardo O’Higgins’in Şişli’deki anıtını ziyaret eden üç isim, gazetecilere anıtın önünde poz verdi.

KidzMondo’ya uzay üssü
Trump Alışveriş Merkezi’ndeki çocuk şehri KidzMondo, yeni eğitim yılının start aldığı eylül ayına yeniliklerle başladı. KidzMondo’da itfaiyeciden doktora, inşaat ustasından moda tasarımcısına 40’tan fazla mesleği deneyimleyen çocuklar, artık uzay üssünde astronot
da olacak, kulüpte DJ’lik de yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları