Şampiyon rallici başkan oldu

Uludağ’daki Le Chalet Yazıcı Otel ile Marmaris’teki Grand Yazıcı Otel’in de sahibi olan eski şampiyon rallici Serkan Yazıcı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun başkanlığına getirildi.

Haberin Devamı

Eski rallicilerden işadamı Serkan Yazıcı, geçtiğimiz yıl düzenlenen olağanüstü genel kurulda Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) başkanlığına seçilmiş, ancak resmi olarak göreve gelmemişti. “Bu bir bayrak yarışı. Bunu devraldık. Bu sporu ayaklandırmak için elimden geleni yapacağım” diyen Yazıcı, TOSFED’in geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan seçimlerinde resmen başkan oldu.
Tek aday olarak girdiği seçimle 4 yıllığına başkanlık görevine getirilen Yazıcı, “Artık sporculara yatırım yapmalıyız. Kenan Sofuoğlu örneğinde olduğu gibi, bir Türk sporcunun uluslararası alanda aldığı başarı, 10 organizasyona bedel” dedi. Serkan Yazıcı, geçen yıl sahibi olduğu Grand Yazıcı Otel’de Marmaris Auto Sport Fest’e ev sahipliği yapmış, Marmaris Rally Turkey’de de ocak ayında vefat eden Mustafa Koç anısına bir
yarış düzenlemişti.

Haberin Devamı

Şampiyon rallici başkan oldu

Değişimi ertelemeyin

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ozan Balık, Levent’teki kliniğinde estetik ve güzellik hakkında bilgiler verdiği bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe ünlü isimler de katıldı.

Şampiyon rallici başkan oldu

Klasik arabalar yarıştı

Türkiye’de ilk defa düzenlenen araba yarışı Baume&Mercier İstanbul Classic-Hill Climb, hafta sonu Şile’de düzenlendi. Uğur Işık’ın organize ettiği yarışlara 1952 model Jaguar’dan teknoloji harikası 2016 model Lamborghini Aventador SV’ye kadar birbirinden farklı otomobiller katıldı. İsviçre’nin köklü saat markalarından Baume&Mercier’in ana sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonda birinciliği, 1972 model Chevrolet Nova SS ile yarışan Tufan Bolkan 85 puanla kazandı. 1988 model BMW 325 ix 4x4 ile yarışan Ahmet Tarhan ikinci, 1965 model A/C Cobra ile yarışan Cengiz Artam da üçüncü oldu.

Şampiyon rallici başkan oldu

Haberin Devamı

13’ü Pera’ya taşıdı

Yeme, içme ve eğlence dünyasının başarılı işletmecilerinden Ali Sayar, kendisiyle özdeşleşen ‘13’ markasını Rixos Pera’nın terasına taşıdı. “Şamdan 13” ismiyle hizmete giren mekan, ‘modern meyhane’ konseptiyle haftanın 7 günü hizmet verecek. Sayar da hafta sonları mekanın DJ kabinine geçip Türkçe şarkılar çalacak.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları