Patronlar gara çıkarma yaptı

Psikiyatrist Dr. Rahşan Düren ‘E-Motions’ adlı 6’ncı sergisini İstanbul’un simgelerinden tarihi Haydarpaşa Garı’nda açtı. İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri, sergiye tekneleriyle geldi.

Haberin Devamı

Sergiye aralarında Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in yanı sıra Asuman-Hüsnü Güreli, Berrin-Olgun Zorlu’nun da olduğu iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Rahşan Düren’in ‘E-Motions’ adını verdiği dev boyutta eserlerin yer aldığı enstalasyonu ile ‘X-Tension’ adlı sergisi, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sergide altın kaplamalı çelik konstrüksiyonlar ve siyah beyaz resimler yer alıyor.

TEYEV’in Can’lı gecesi

Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı’nın (TEYEV) düzenlendiği 33’üncü Polis Balosu Conrad Otel’de yapıldı.

TEYEV Başkanı Maral Öztekin’in ev sahipliği yaptığı geceye, 8. Cumhurbaşkanı Rahmetli Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın yanı sıra iş ve sanat dünyasından ünlü isimleri katıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok eşleriyle birlikte 33. yıl pastasını kestiği Polis Balosu, Sibel Can’ın şarkılarıyla renklenirken, sponsorlara ve bağışçılara ödüller verildi.

Haberin Devamı

Talimat vermedim

İşadamı Serdar Bilgili, geçtiğimiz günlerde mülk sahibi olduğu Tepebaşı’ndaki Soho House’tan çıkarken güvenlik görevlilerine, gazetecilerin görüntü almaması için talimat verdiği haberleriyle gündeme gelmişti. Görevliler, gazetecilerin önüne etten duvar örerek görüntü almalarına engel olmaya çalışmıştı. Çıkan haberlerden sonra konu ile ilgili açıklama yapan Bilgili, görevlilere bu yönde herhangi bir talimat vermediğini söyledi. Bilgili, görev başındaki habercilerin yaşadığı tatsız durumdan ötürü kendisi ve ailesinin son derece rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları