Özge, Cavalli defilesinde

Özge Ulusoy, dünyaca ünlü modacı Roberto Cavalli’nin Karadağ’ın Budva şehrinde düzenleyeceği defilede podyuma çıkmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Türk moda tutkunlarının da ilgi gösterdiği defile, yarın Merit International’ın ev sahipliğinde, Budva’nın tarihi bölgesi Old Town’da gerçekleşecek. Özge Ulusoy’un podyuma çıkacağı defileyi Atıl Kutoğlu, Ender-Benan Saraç, Cem-Hülya Kalyoncu, Burcu-Emre Ziyal ve Zahide Yetiş-Cem Arısoy’un da aralarında olduğu Türkiye’den pek çok davetli izleyecek. Defile öncesinde yapılacak açıkartırmada da Roberto Cavalli’nin 10 adet vintage elbisesi satışa sunulacak.

 

Dijital çağın çocukları

Trump AVM’de yer alan eğlence şehri KidzMondo’nun yaz kampında çocuklar hem eğleniyor hem de hayal ettikleri mesleği keşfetme şansı buluyor. Kamp programına son olarak Kodlama Eğitimi de dâhil oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi’nin ve Bilişim Garaj Akademisi uzmanlarının desteğiyle hazırlanan Kodlama Eğitimi’nde çocuklar hem bilgisayar teknolojisi ve terminolojisi, donanım-yazılım bilgilerini öğrenecek hem de kodlama ve tasarım becerisi kazanacak.

 

Haberin Devamı

BuIka Bodrum’da

İspanyol aşk şarkılarının sevilen sesi
Buika, Türkiye’ye geliyor. Sanatçı, yeni albümü “Vivir Sin Miedo”nun dünya turnesi kapsamında yarın Bodrum Antik Tiyatro’da sahneye çıkacak.

 

23 Eylül’de vizyonda

“İkinci Bahar”, “Kara Melek”, “Gönül İşleri” gibi birçok diziye imza atan yönetmen Türkan Derya’nın ilk uzun metraj filmi “Çok Uzak Fazla Yakın”ın vizyon tarihi belli oldu. Başrolü Burcu Biricik ve Özgün Çoban’ın paylaştığı aşk filmi, 23 Eylül’de vizyona girecek. Film, iki üniversiteli gencin inişli çıkışlı aşkını konu alıyor.

 

Wellness sertifikası aldı

Sportif yaşam tarzıyla dikkat çeken sunucu-yazar Ece Vahapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan wellness sertifikası aldı. Vahapoğlu, bu sertifikayla ‘wellness’ alanında resmi belgeye sahip tek ünlü olduğunu söyledi.

 

En iyi 50 model listesinde

Haberin Devamı

Tülin Şahin, yeni bir başarıya imza attı. Güzellik dergisi Allure tarafından hazırlanan “Dünyanın En İyi ve En Güzel 50 Top Modeli” listesinde Şahin’e de yer verildi. En iyiler arasında gösterilmek, ünlü mankeni çok mutlu etti: “Efsane meslektaşlarımla aynı listede yer almak gerçekten inanılmaz. Mankenliğe başladığım günden itibaren kendime hep ‘İşini en iyi şekilde yap, gerisi gelir’ dedim. Karşılığının bu şekilde olması kendim, mesleğim ve ülkem adına gurur verici.”

Beyonce için özel tasarım

Raşit Bağzıbağlı, Beyonce için kıyafet tasarladı. Modacı, ünlü yıldızın Avrupa turnesinin son ayağı olan Barcelona’da vereceği konser için bir kostüm hazırladı. Siyah tül kumaştan Swarovski taş işlemeli bir elbise diken Bağzıbağlı, “Kostümü onun kıvraklığını hayal ederek hazırladım. Dünya starına yakışır bir tasarım oldu” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları