Montenegro’da Cumhuriyet’i kutlayıp güzel seçtiler

Türk işadamlarının yeni yatırım adresi olan Karadağ’ın turizm şehri Budva, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ev sahipliği yaptı. Türk modacıların tasarımlarını sergilendiği defilede jüri koltuğuna oturan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Queen of Montenegro güzelini seçti.

Haberin Devamı

Cumhuriyet’in ilanının 93’üncü yıldönümü, Türkiye’nin yanı sıra Türklerin yaşadığı birçok ülkede de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Karadağ’ın turizm şehri Budva’da buluştu.
Queen of Montenegro Oteli’nin ev sahipliği yaptığı kutlamalar kapsamında düzenlenen defilede Hülya Çopur ve Derya Çopur’un sahibi olduğu Copurs London ve Burcu Şendir’in tasarımları sergilendi.

Montenegro’da Cumhuriyet’i kutlayıp güzel seçtiler

Karadağ’ın yanı sıra Türkiye’den Sinan Vardar, Serap Tibuk, Eran Tapan, Melisa Tapan, Burcu Şendir ve Murat Cevahir’in de aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının isimleri, jüri koltuğuna oturarak Queen of Montenegro güzelini seçti.
Queen of Montenegro Otel’in Genel Müdürü Tolga Ergün’ün ev sahipliği kutlamalara Montenegro’nun Türkiye Büyükelçisi ile Konsolosu da katılırken, Türk bayrakları eşliğinde 10. Yıl Marşı okundu.

 

Haberin Devamı

Montenegro’da Cumhuriyet’i kutlayıp güzel seçtiler


Umut Akyürek’in şarkıları ile renk kattığı kutlamalarda dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Otilia da konser verdi. İki gün iki gece süren
kutlamalara katılan Türkler, Montenegro’nun Budva ve Kotor gibi tarihi ve turistik şehirlerini gezip hatıra bol bol fotoğrafı çektirdi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları