Maseratı Sunset’e park etti

Lezzetli yemekleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de İstanbul’un en popüler adresleri arasında yer alan Ulus’taki Sunset Grill&Bar, ünlü isimlerden sonra şimdi de lüks otomobil markası Maserati’ye ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Ulus’taki Sunset Grill & Bar’da iş çıkışı saatlerinde gerçekleşecek olan “Warm Up” isimli happy hour etkinliklerinin ilki, Maserati’nin Türkiye distribütörü Fer Mas Oto’nun işbirliğiyle önceki akşam gerçekleşti.
Sunset Grill & Bar’ın sahibi Barış Tansever’in ev sahipliği yaptığı etkinlik, iş dünyasının ünlü isimleriyle otomobil tutkunlarını buluşturdu. Sunset’in mutfağından lezzetler ve müzik eşliğinde saat 21.00’e kadar süren eğlenceye Maserati ‘Levante’ adlı modeli ile renk kattı.
Barış Tansever, “Warm Up, iş çıkışı saatlerine farklı DJ’ler ve lezzetlerle renk katacak. Bu eğlence sezon boyunca sürecek ve ajandaların vazgeçilmezi haline dönüşecek” dedi.

Maseratı Sunset’e park etti

Haberin Devamı

Tasarımcı işbirliği

Her yıl moda dünyasına damga vuran bir tasarımcıyla çalışan H&M, bu kez Paris moda evi Kenzo ile işbirliği yaptı. Hazırlanan koleksiyon, önceki gün H&M Türkiye showroom’unda sergilendi. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon, 3 Kasım’da tüm dünyayla aynı anda Türkiye’deki H&M mağazalarında da satışa sunulacak.

Maseratı Sunset’e park etti

Altın günü

Mücevher markası Angel Gold Jewellery, yeni koleksiyonunu Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında tanıttı. Platin, altın ve gümüş üzerine pırlanta, safir, zümrüt ve yakut gibi değerli natürel taşların kullanılmasıyla, el işçiliğiyle hazırlanan takıların yer aldığı koleksiyon, vitrinlerde sergilendi. 

Çocuklara Cumhuriyet Bayramı sürprizi

Dünyanın en büyük dinozor eğlence parkları arasında yer alan İstanbul’daki Jurassic Land, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm çocukları dinozorların büyülü dünyasına doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Soyları 65 milyon yıl önce tükenen dinozorların gizemli dünyasına yolculuk yapmak isteyen çocuklar, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93’üncü yıldönümü kutlamaları dolayısıyla 30 Kasım’a kadar Jurassic Land’i ücretsiz gezebilecek.

Haberin Devamı

Maseratı Sunset’e park etti

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 14’üncü yılında “Karlar Ülkesi” ve “Lunapark Gezegeni” oyunuyla çocukların karşısına çıkıyor. “Karlar Ülkesi”nin bu sezondaki ilk gösterimi, 29 Ekim Cumartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapılacak.

Maseratı Sunset’e park etti

 

Yazarın Tüm Yazıları