Londra’nın moda ve eğlencesi İstanbul'a taşındı

Dünyada trendleri belirleyen şehirlerden Londra, geçtiğimiz hafta sonu moda ve eğlencesiyle İstanbul’a taşındı. Pasaport ve uçak biletiyle girilen “Copur’s London” moda gösterisi, İstanbul Başkonsolosluğu’nu Londra sokaklarına çevirdi.

Haberin Devamı

Hülya ve Derya Çopur, Londra’da yarattıkları “Copur’s London” markasının 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu İngiltere Konsolosluğu’nda tanıttı. İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte Nişantaşı’nda hizmete giren Copur’s London showroom’unun açılışı da kutlandı.
Davete Copur’s London tarafından gönderilen pasaport ve uçak bileti şeklindeki davetiyelerle gelen konuklar, “check-in’leri” yapıldıktan sonra İngiliz polisi kostümlü mankenler eşliğinde konsolosluğa giriş yaptı. Ardından kapıdaki İngiliz kraliyet askerleriyle hatıra fotoğrafları çektirdiler.
Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defilede 35 manken, Londra’nın simgelerinden çift katlı kırmızı otobüsün kapısından çıkarak podyumda yürüdü. Gece, partiyle devam etti. Eğlence, DJ Cenk Mitrani’nin müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı


Siftah alışverişi

Moncler, BCBGMAXAZARIA ve Berenice gibi moda markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Gökse Tekstil, Vince markasını da bünyesine kattı. Seda-Gökhan Çelik’in ev sahipliğinde Akasya Alışveriş Merkezi’nde hizmete giren Vince mağazasının açılışında iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri “siftah” alışverişi yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları