Jetonla seyahat

Hande Ataizi, önceki gün metroda görüntülendi.

Haberin Devamı

Hande Ataizi, İstanbul trafiğinden toplu taşımayla kurtuluyor.

Jetonla seyahat

Yoğun trafikte otomobilini almayan Ataizi, önceki gün Osmanbey metro durağında objektife takıldı.

Jetonla seyahat

Akbil’i olmadığı için jeton alıp turnikelerden geçen Ataizi, “Metro’yu sık sık kullanıyorum. Gitmek istediğim yere dakikalar içinde varıyorum” dedi.

75. yaş kutlaması

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy’a önceki gün çalışanları ve Türk Kalp Vakfı yönetim kurulu üyeleri doğum günü sürprizi yaptı.

Haberin Devamı

Jetonla seyahat

Yılmaz Ulusoy için ilk sürpriz kutlama sabah saatlerinde holding binasında yapıldı. Çalışanlar, Ulusoy’un holdinge geldiği an kendisini doğum günü şarkısı, konfeti ve balonlarla karşıladı. Günün ikinci kutlaması ise Türk Kalp Vakfı’nda yapıldı.

Flamenkonun divası geliyor

Flamenko yıldızı İspanyol Sara Baras, IEG Live ve Piu Entertainment işbirliğiyle 7 Mayıs’ta Zorlu PSM’de sahne alacak. Dünyanın en büyük tiyatro salonlarında 2 bin 500’den fazla gösteri gerçekleştiren Baras’ın merakla beklenen flamenko şovunun biletleri Biletix’te...

Jetonla seyahat

Kermese hazırlık

Bilge Eren’in kurucusu olduğu BİKAP (Başarılı İş Kadınları Platformu) 22 Şubat’ta Gala Kaşıbeyaz Florya’da kermes düzenleyecek. Etkinliğin ana sponsorluğunu Kaşıbeyaz lezzet grubu adına Seda Kaşıbeyaz ve Lion Diamond adına Öznur Yakın üstlendi.
Bilge Eren, Öznur Yakın ve Seda Kaşıbeyaz, önceki gün de organizasyonun detaylarını konuşmak üzere Yaratıcı Çocuklar Derneği Başkanı Didem Çapa ve yönetim kurulu üyesi Özge Günaydın’la buluştu.

Haberin Devamı

Jetonla seyahat

Oyunculuk yapabilirim

TRT FM’de her hafta yayınlanan “EnBeğenilen” isimli programa bu hafta Emre Aydın konuk oldu. Behzat Gerçeker ve Samsun Demir’in sunduğu programda Aydın, “Müzik yolculuğumda farklı deneyimlere açığım. Güvendiğim bir yönetmen ve senaryo olursa sinema oyunculuğuna da karşı değilim” dedi.

Mücevher koleksiyonu

Beymen, Nişantaşı mağazasında mücevher yazarı ve lüks içerik sitesi oggusto.com’un kurucusu Özlem Güsar’ı konuk etti. Güsar, mücevher tutkunlarının ilgi gösterdiği davette, yeni sezon koleksiyonları hakkında bilgi verdi.

Yazarın Tüm Yazıları