İyi yaşam için

İş dünyasının patronları sağlıklı yaşam için çalışıyor. Demet Sabancı Çetindoğan ve Belgin Aksoy, dünyaca ünlü doktorları Türkiye’ye getirirken, Burak Duruman da meme kanserine dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Sihirli eller

Türkiye’den dünyaya yayılan ve bugün 73 ülkede kutlanan “Global Wellness Day-İyi Yaşam Günü”nün yaratıcısı Belgin Aksoy, sağlıklı yaşam için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında tüm dünyada “sihirli eller” olarak anılan fizyoterapist Dr. Chet Collins’i Türkiye’ye getiriyor.
Geçen hafta Tayland’ın başkenti Bangkok’ta gerçekleşen “World Spa & Well-being” (Dünya Spa ve İyi Yaşam) 2015 konferansının açılış konuşmasını yapan Aksoy, kendi geliştirdiği “Hareket Onarım Terapisi”yle dünya fizyoterapi literatürüne giren Dr. Chet Collins’i 17 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Sapanca’daki Richmond Nua Wellness-Spa ve Beyoğlu’ndaki Richmond İstanbul’da ağırlayacak.

Yıldızların doktoru

Harwey Nichols ile dünya modasına yön veren markalar ve tasarımcıları İstanbul’a getiren Demsa Group’un sahibi Demet Sabancı Çetindoğan da sağlıklı yaşam için kolları sıvadı. Çetindoğan, dünyaca ünlü onkolog Prof. Dr. David Khayat’ı İstanbul’a getiriyor. Dünya jet set’inin ve Hollywood yıldızlarının doktoru olarak tanınan, Türkçe’ye de çevirilmiş bestseller kitapları bulunan Khayat, 16 Ekim Cuma günü Harvey Nichols’da düzenlenecek sohbette kanser ve kanserin beslenmeyle ilişkisine dair bilgiler verecek.

Haberin Devamı

Bana olmaz deMEMEli

Türk Kanser Derneği’nin Başkanı Burak Duraman, ekim ayı boyunca “Ben farkındayım ya sen” sloganıyla meme kanserinde erken teşhise dikkat çekmek için etkinlikler yapıyor. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler, etkinlikler çerçevesinde Instagram’da meme kanserine karşı dikkat çekmeye çalışıyorlar.



Çözülüş

Azade Köker’in Entkettet – Çözülüş’ isimli sergisi, Elgiz Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu. Eserlerinde kentleşmeyle doğanın tahribine rağmen doğanın direncini konu alan Köker’in sergisi, 7 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek.


Fauchon Paris Zorlu’da

Fauchon Paris, Akasya AVM’den Zorlu Center’a taşındı. Fransız mutfağından özel lezzetlerin yanı sıra dünyaca ünlü ekleri, rengarenk makaronları ve haute-couture pastalarıyla da dikkat çeken Fauchon Paris’in, 42 ülkede 500 şubesi bulunuyor.

Haberin Devamı


Salı eğlencesi

Şarkıcılığın yanı sıra beş yıldır DJ performası da sergileye Serhan Sokulgan, her salı Nişantaşı’ndaki Sess’te kabine geçiyor. Kendine has seçtiği şarkılarıyla eğlenceli saatler yaşatan ‘Sokulgan ile salı eğlencesi’nin ilki bu akşam.

Yazarın Tüm Yazıları