İstanbul’da İtalyan işi

İtalya’nın dünyaca ünlü markaları Fiat ve Italia Independent İstanbul’da ortak bir organizasyona imza attı.

Haberin Devamı

İstanbul’da İtalyan işi

İki marka, yeni koleksiyonlarını Venedik Sarayı’nda tanıttı. Lapo Elkann’ın yarattığı Italia Independent marka gözlük modelleriyle, Fiat 500 ailesinin son üyesi Fiat 500X modeli, styling’ini Bahar Kongel’in üstlendiği bir defileyle tanıtıldı.

İstanbul’da İtalyan işi

Italia Independent’in kurucusu Lapo Elkann ve İtalya İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo’nun ev sahipliği yaptığı tanıtıma katılan ünlüler, Bora Uzer’in canlı performansıyla eğlendi.


Hem iş hem aşk

İstanbullularla ilk olarak 1992 yılında tanışan ‘O Bar’, Kuruçeşme’de yeniden açıldı. Esen Yeşilırmak ve Abdullah Özmelek ortaklığında hizmete giren O Bar’ın açılışı, iş, sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Abdullah Özmelek O Bar’ın yemeğiyle ve müziğiyle olduğu kadar eğlencesiyle de iddialı olacağını söylerken Esen Yeşilırmak ile sadece iş ortağı olmadıklarını ve yakında evleneceklerini söyledi.

Haberin Devamı


Bu gece Sunset’te

21. yaşını kutlayan Ulus’taki Sunset, ünlü DJ’lere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mekanda bu akşam ise Radyo FG’nin de sahibi olan DJ Birol Giray, performans sergileyecek.


Pera Müzesi 10 yaşında

Pera Müzesi kuruluşunun 10. yılını, çağdaş sanatın ikonik ismi Grayson Perry’nin “Küçük Farklılıklar” ile yıldızların fotoğrafçısı Cecil Beaton’ın “Porteler” adlı sergileriyle kutluyor.

Suna ve İnan Kıraç Vakfı kurucularından İnan Kıraç’ın ev sahipliğinde düzenlenen sergilerin açılışına birçok ünlü isim katıldı. British Council işbirliğiyle düzenlenen “Küçük Farklılıklar” sergisinde Turner ve BAFTA Ödüllü sanatçı Grayson Perry’nin seramik, halı ve baskı işleri ağırlıkta. Cecil Beaton’ın 1920’lerden 70’lere kadar fotoğrafladığı film yıldızları ve kraliyet mensuplarını görüntülediği “Portreler” sergisi ise Sotheby’s işbirliğiyle sanatseverlerle buluştu.

Yazarın Tüm Yazıları