Hint zengini Bodrum'da

2011’de yeğeni Vartika Mittal ile Utsav Goenka’yı Çırağan Sarayı’nda evlendiren dünyanın en zengin 5’inci adamı Lakshmi Mittal, tatil için de Türkiye’yi tercih etti. Hint milyarder, 200 milyon dolarlık “Amevi” adlı mega yatıyla Bodrum’a demir attı.

Haberin Devamı

Dünyanın en zenginleri listesinde yar alan Rus milyarderler Oleg Deripaska ve Roman Abramoviç’ten sonra İngiltere’nin en zengin işadamı Hint asıllı Lakshmi Mittal de mega yatıyla Türkiye’ye geldi. 28 milyar dolarlık serveti bulunan ve Forbes dergisinin “dünyanın en zenginleri” listesinde 5’inci sırada yer alan Mittal, üç haftalığına çıktığı mavi turun Akdeniz ayağında Mykonos’tan sonra Bodrum’a uğradı. 2011’de yeğeni Vartika Mittal ile Utsav Goenka’yı Çırağan Sarayı’nda evlendiren işadamı, eşi UshaMittal, çocukları Shahid Kapoor ve Steel ile önceki gün Türkbükü koylarını gezdi. Maki Otel bünyesinde hizmet veren Flamingo Restoran’da akşam yemeği yiyen Lakshmi Mittal, hazırladığı lezzetli yemekler için Emre Şen’e teşekkür etti.

Dolunay eğlencesi
Yaz boyunca “All Stars Under the Stars” adlı gecelerle Türkiye’nin önde gelen DJ’lerinin performans sergilediği Ulus’taki Sunset Grill Bar’da bu akşam da “Full Moon Party” var. Salı günü Tarık Koray, çarşamba Can Hatipoğlu, perşembe de DJ Aydın’ın 70’lerden günümüze uzanan müziklerle performans sergilediği mekânda bu akşam da Salih Saka DJ kabinine girecek.

Haberin Devamı

Bodrum’un yeni buluşma noktası
Atatürk Havalimanı’nı işleten TAV’ın eski genel müdürü Eda Bildiricioğlu, Bodrum-Yalıkavak Palmarina’da Angelino Cafe & Bistro’yu açarak yeme-içme ve eğlence sektörüne girdi. Palmarina Old City’de hizmete giren Angelino Cafe&Bistro’nun açılışına ünlü isimler katıldı. İtalyan dondurması ile İspanyol lezzetlerini buluşturan mekân, manzarası ve canlı müzik performanslarıyla da Bodrum’un yeni buluşma noktalarından oldu.

Hayvan sever Melisa
Eran Tapan, kızı Melisa Tapan’la önceki gün Bebek’te görüntülendi. Londra’da eğitim gören ve yaz tatili için Türkiye’ye gelen Melisa, babası ve arkadaşlarıyla Lucca’da hasret giderdi. Ayağı kırıldığı için sekerek yürüyen bir sokak köpeğini seven Melisa, hayvanı
veterinere götürmeleri için korumalarına talimat verdi. Eran Tapan da bu duyarlı davranışından dolayı kızını tebrik etti.

Bali ayı
Hilal Kosif ile Valencia Futbol Kulübü’nün yöneticisi Tarsilo Piles’in oğlu Javier Piles, haziranda evlenmişti. Düğün sonrası mavi tura çıkan çift, balayına Uzakdoğu’da devam ediyor. Bali’de tatil yapan çift, yerel kıyafetlerle objektif karşısına geçti.

Yazarın Tüm Yazıları