Geleceğe iz bırakan kadınlar

Okul öncesi eğitime katkı, kadın emeğini değerlendirme ve kimsesiz çocuklara yardım amacıyla projeler düzenleyen Çaba Derneği, kuruluşunun 12’nci yılında 12 kadına “Geleceğe İz Bırakanlar” ödülü verdi.

Haberin Devamı

 Önceki gece Raffles Hotel’de düzenlenen, sunuculuğunu Sedef İybar ve Sıla Öztürk’ün üstlendiği törende Dr. Özlem Cankurtaran’a “Çaba Ömür Boyu Onur Ödülü” verildi. Deniz Yılmaz da “Koton El Emeği” projesiyle “Çaba Genç Özel Ödülü”ne layık görüldü.
Keremcem’in 270 derecelik dev ekranda hologram ve mapping uygulamaları eşliğinde şarkılar söylediği törende ayrıca Ozan Çolakoğlu Band de ilk konserini verdi. Gecede Mabel Matiz, Edis, Cem Belevi ve Gülşen de konuk sanatçı olarak sahne aldı.
İş, sanat, spor ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katıldığı törenden elde edilen gelir, Elazığ’da yapımına başlanan 16 derslikli Çaba İlkokulu ve 3 derslikli Çabaçam Anaokulu’nun yapımına aktarıldı.

İŞTE ÖDÜL KAZANANLAR
Itır Erhart (Adım Adım Projesi)
Leyla Akça (Van Sanat Projesi)
Melahat Aydın (Bir Şans Daha Projesi)
Nurcan Meral Özel (Nükleer Silahlanma Projesi)
Nurten Öztürk (Temiz Köyler)
Şengül Akçar (Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı)
Tülin Akın (Tarımsal Pazarlama)
Ebru Baybara Demir (Hayatım Yenibahar Projesi)
Ebru Uygun (TOÇEV Yaşasın Okulumuz Projesi)
Ece Çiftçi (Sosyal Ben)
Gülay Demirci (Yengeç Kabuğu Projesi)
Hazal Uludoğan (Deniz Yıldızları Projesi)

Haberin Devamı

80 yıllık yolculuk

Cumhuriyet Türkiyesi’nin ilk markalarından olan ve dört kuşak Türk kuyumculuk sektörüne yön veren Atasay Mücevherat, kuruluşunun 80’inci yılını kutladı. Atasay Grup Onursal Başkanı Atasay Kamer ve Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer’in ev sahipliğinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de yapılan kutlama iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Kutlamada Ebru Gündeş sahneye çıktı.

Kanyon çiçek açtı

Flora 2017, Maison Française dergisinin küratörlüğünde 16-17-18 Mayıs tarihlerinde Kanyon’da yapıldı. Etkinlik kapsamında AVM’nin B2 katındaki ortak alan, çiçek bahçesine dönüştü. 27 markanın çiçek aranjmanları, aromaterapi yağları, çiçek kokulu mumlar ve çiçek sunumlarında kullanılan vazo, saksı gibi aksesuvarlar üç gün boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

TOÇEV yararına özel koleksiyon

Gizia Gate markası, TOÇEV ile birlikte sosyal sorumluluk projesine imza attı. Ünlü modacılar Arzu Kaprol, Gül Ağış, Nihan Peker, Özgür Masur, Zeynep Tosun ve Gizia tasarımcıları, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun’un yaptığı ebru sanatı çalışmalarından motifleri tasarımlarına uygulayarak kapsül bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonun tanıtımı önceki gün verilen özel davetle yapıldı. Davete Ayşegül Hotiç, Özlem Güsar, Begüm Gazioğlu Uğurkan Erez ve Erkan Özerman gibi ünlü isimler katıldı. Gelirinin TOÇEV’e aktarılacağı proje çerçevesinde özel tasarımlar ağustosa kadar Gizia Gate mağazalarında olacak.

YENİ MODEL

Haberin Devamı

Samsung markası QLED TV serisini Türkiye’de ilk kez tanıttı. Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ev sahipliğinde Le Baron’daki tanıtımda Derin Mermerci, Tamer Yılmaz ve Derin Sarıyer de kendi bilgi birikimlerini QLED teknolojisi eşliğinde anlattı. Derin Sarıyer, QLED’den ilham alarak hazırladığı tasarımlarını da ilk kez sergiledi.

Ramazanda sağlıklı beslenme

Nişantaşı’ndaki Park Sima’nın kurucusu diyetisyen Gülşen Altın, “Az yiyorum, yine de kilo alıyorum. Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum. Su içsem yarıyor” diyenler için bugün Nişantaşı City’s AVM’de “Sağlıklı Beslenme” söyleşisi düzenliyor. Söyleşide cumartesi günü başlayacak ramazan ayı öncesi doğru beslenme ile birlikte insülin direnci, hipoglisemi, troid gibi hastalıklar da ele alınacak.

Yazarın Tüm Yazıları