Facebook'tan aşk ilanına Instagram'dan misilleme

Reyhan Göksun’dan geçen eylülde boşanan Enis Çiftçi, yeni aşkını Facebook’ta ilan etti.

Haberin Devamı

13 yıl evli kaldığı Göksun da bu ilan-ı aşkın hemen ardından, adının bir süredir aşk dedikodularına karıştığı Hacı Sabancı ile çektirdiği fotoğrafı Instagram’da paylaştı. Bodrum’da yolunun kesiştiği eski sevgilisi Özge Ulusoy’la barışıp barışmayacağı merak konusu olan Hacı Sabancı, Reyhan Göksun ile flört etmeye başladı. Yalıkavak’taki Billionaire Club’da partiler düzenleyen Cihan Şensözlü’nün tanıştırdığı ikili, hafta sonunu Hacı Sabancı’nın Bodrum’da demirli teknesinde geçirdi. Eski eşi Enis Çiftçi gibi Göksun da yeni beraberliğini sosyal medya üzerinden duyurmayı seçti ve Sabancı ile fotoğraflarını Instagram’a yükledi.

Mika-Der’den iki çocuk evi daha
Minik Kalplerle Elele Derneği’nin Türkiye genelinde açtığı çocuk evi sayısı 22’ye ulaştı. Beril-Fuat Miskavi çiftinin bağışlarıyla tamamlanan Menekşe Mika-Der İbrahim Miskavi Çocuk Evi de Mersin’de hizmete girdi. Açılışını Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan ve Başkan Yardımcısı Arzu Çebi’nin yaptığı evde 9 yaşlarında 6 kız çocuğu yaşamaya başladı. Mürüvvet-Aydın Özerden çiftinin babaları Ali Özerden adına bağışladıkları Mika-Der Ali Özerden Çocuk Evi ise Yenibosna’da hizmete girdi. 12 yaşlarında 5 kız çocuğunun yaşadığı evin açılışına Mika-Der üyeleri ile bağışçı aile katıldı.

Haberin Devamı

Golf Trophy
25 yıldır golf sporuna destek veren Mercedes-Benz’in Türkiye’de düzenlediği “MercedesTrophy 2014” turnuvası, bu yıl Antalya Kemer Golf Resort Golf Kulübü’nde yapıldı. Turnuva sonunda Erkekler A Kategorisi birincisi Efe Alatan, B Kategorisi birincisi ise Mete Boybeyi oldu. Serra Tokar’ın Bayanlar A Kategorisi’nde birinci olduğu turnuvanın şampiyonları 25-30 Eylül’de Stuttgart’taki Grand Final’de Türkiye’yi temsil edecek.

Salsa ve tumba ile yaza merhaba
Geçtiğimiz kış Etiler’de hizmete giren ve ismini Rönesans dönemindeki bir danstan alan The Galliard, yaz sezonuna da Latin müzikleri ve dans gösterileri eşliğinde merhaba dedi. Ahmet Uras’ın ev sahipliği yaptığı salsa ve tumba gecesine katılanlar, Gülseren Yıldırım Gomez ve Kolombiyalı orkestra şefi Luis Ernesto Gomez’in müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Haberin Devamı

Doğum gününde Safari
Swarovski işlemeli ve hayvan desenli tişörtlerini Safari markası adı altında satışa sunan Sinem Nefesoğlu, yeni yaşını geçtiğimiz gün kutladı. Nefesoğlu’nun sahibi olduğu Cappuccino Bistro&Pony Club’da düzenlenen partiye ünlü isimler katıldı. Hazırlanan dev pastayı kızıyla kesen Nefesoğlu’nun doğum günü kutlamasında, Ayşe Azizoğlu ve Siren Ertan Çarmıklı “Safari” tişörtleriyle poz verdi.

Yazarın Tüm Yazıları