Faber Castell oğlu için kalem üretti

Faber Castell’in sahibi Kont Charles von Faber Castell, Melissa Eliyeşil’den olan oğlu Leonard Alexander için üzerinde adı ve doğum tarihinin yazdığı bir hatıra kalemi tasarladı.

Haberin Devamı

Necmettin-Maria Eliyeşil’in kızları Melissa Eliyeşil, 2012’de Faber Castell’in sahibi Kont Anton-Wolfgang Graf von Faber Castell’in büyük oğlu Charles von Faber Castell ile evlenerek Almanya’ya gelin gitmişti. Düğünlerinin yapıldığı Faber Castell Ailesi’ne ait Almanya-Stein’daki tarihi Neue Scholss’da (Yeni Şato), geçen hafta sonu da çiftin 5 aylık oğulları Leonard Alexander’ın vaftiz töreni gerçekleşti.
Ev sahipliğini evliliğiyle birlikte kontes unvanı alan Melissa von Faber Castell’in yaptığı tören, Avrupa ve Türkiye’den ünlü isimleri buluşturdu. Tüm davetlilere de, Kont Charles von Faber Castell’in oğlu Leonard Alexander için özel olarak tasarladığı, üzerinde adı ve doğum tarihinin yazılı olduğu kalemler dağıtıldı.

Melissa von Faber Castell’in anne ve babası Maria-Necmettin Eliyeşil ile kardeşi Sadi Eliyeşil, kucaklarına aldıkları Leonard Alexander ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

‘Dirty Vegas’ ile kapanış partisi

Ibiza’nın ünlü Beach Club’ı Blue Marlin Ibiza, bu yaz Bodrum’da şube açmıştı. Blue Marlin Ibiza Bodrum 17 Eylül’de ülkemizde “Days go By” şarkısıyla tanınan Grammy ödüllü İngiliz grup Dirty Vegas’ı ağırlayacak. Şimdiden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim.

Öp babanın elini

Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan, iki yıl boşandığı eşi Nazlı Keçili ile bayramın ilk günü Bebek’te görüntülendi. Çiftin kızları Nazenin ve Sahara, spor yaparken sakatlandığı için koltuk değnekleri yardımıyla yürüyen babalarıyla  öpüşüp bayramlaştı.

Doğanın renkleri

Genç sanatçı ve tasarımcıları desteklemek amacıyla kurulan Armaggan Art&Design Gallery’de “Doğanın Renkleri” adlı bir karma resim sergisi açıldı. 

Sergi, Armaggan Genel Müdürü Ebru Karaçam’ın ev sahipliğinde düzenlenen kokteylle kapılarını açtı. Kimyasal madde içermeyen, tamamen doğanın renklerini taşıyan tabloların bulunduğu sergide, aralarında Sıla Gür, Aysun Bozuklu ve Desen Halıçınarlı’nın da olduğu 13 sanatçının eserleri yer alıyor. Sergi 19 Kasım’a kadar Nuruosmaniye’deki Armaggan Art & Design Gallery’de ziyaret edilebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları