Enrico Macias rüzgarı

1960’larda başladığı müzik kariyerinde 50 yılı geride bırakan, yayınladığı yüzlerce kayıtla sesini tüm Avrupa’ya duyuran müzik efsanesi Enrico Macias, kasım ayında gerçekleşen Kanada ve Amerika konserlerinden sonra, önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser verdi.

Haberin Devamı

Biletleri satışa sunulur sunulmaz tükenen konserde Marcias, ”Melisa”, “Solenzara”, “Paris”, “Zingarella”nın yanı sıra aralarında Türkçe’ye çevrilen ‘Hoşgör Sen”, “Çal Çingene”, “Arkadaşımın Aşkısın” gibi sevilen şarkılarını söyledi. Konsere iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri büyük ilgi gördü.

Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias, önceki gün Zorlu PSM’de konser verdi. Ankara ve Paris’te meydana gelen terör saldırılarına dikkat çeken Macias, konserine 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

 

Hong Kong’tan sonra İstanbul’da 

İtalyan lüks saat markası Officine Panerai, Hong Kong’daki tanıtımının ardından yeni modellerinin Avrupa prömiyerini İstanbul’da yaptı. Beyoğlu’ndaki İtalyan Konsolosluğu’nun ikametgâhı olan Venedik Sarayı’ndaki tanıtıma Officine Panerai Avrupa Satış Direktörü Carlo Maria Ceppi, Satış Müdürü Giammaria Varriale ve Maestro Saat Kurucu Başkanı Yusuf  Tutuş ev sahipliği yaptı. Markanın 10 adet yeni limitli üretim modelini inceleyen ünlü konuklar, sipariş de verdi. Ece Göksu da canlı caz performansı ile tanıtıma renk kattı.

Haberin Devamı


Almanya Cumhurbaşkanı ile ortak oldu

Ünlü avukat Etem Postacıoğlu, Almanya’nın 10’uncu Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile ortak oldu. Postacıoğlu Hukuk Bürosu ile Wulff’un kurucusu olduğu Wulff & Coll. Rechtsanwalte Hukuk Bürosu, ortaklık anlaşmalarını önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda kutladı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı kutlama, Burhan Öçal ve Volker Biesenbender’ın performansıyla renklendi.


Vanity Nişantaşı kapılarını açtı

Süleyman Köse, sahibi olduğu Maçka’daki Chocolate’a komşu Vanity adlı gece kulübü açtı. İşletmeciliğini Cemal Yarar’ın yaptığı iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerin katıldığı açılışla hizmete girdi. Müzik koordinatörlüğünü DJ Uğur Kirik’in yaptığı Vanity, haftanın 7 günü açık olacak.


Eşi de işletmeci oldu

Reina’nın işletme ortaklarından Ali Ünal, Cem ve Cenk Kınay’ın sahibi olduğu İstanbul Maslak Steigenberger Hotel’in içinde Zahter adlı bir kebapçı açtı. Ali Ünal, kısa zamanda ünlü isimlerin uğrak yeri olan Zahter’de asıl patronun eşi Ayşegül Ünal olduğunu, kendisinin sadece gündüz burada olacağını söyledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları