EMMY’DE İYİ YAŞAM STANDI

Belgin Aksoy’un sağlıklı yaşama dikkat çekmek için sahibi olduğu Sapanca’daki Richmond Nua’da her yıl düzenlediği Wellness Day’in 20 ülkede kutlanacak uluslararası bir gün olarak etkinlik takvimlerine girdiğini yazmıştım.

Haberin Devamı

”Hedefimiz, sağlığa adanmış bir gün olan Wellness Day’i, Türkiye’den çıkan ve tüm dünyada kutlanan resmi bir gün haline getirmek” diyen Aksoy, şimdi de Global Wellness Day’i dünya starlarına tanıtacak. Bu yıl 66.sı düzenlenen Emmy Ödülleri için 25 Ağustos’ta Los Angeles’a gidecek olan Aksoy, Backstage Gifting Suite’de kuracağı Richmond Nua Wellness Spa standıyla Türkiye’nin tanıtımını yapacak.

Yeni damattan ilk konser
29 Temmuz’da Los Angeles Malibu’da Beren Saat’le evlenen Kenan Doğulu, kardeşi Ozan Doğulu’yla bu gece Bodrum’un efsane mekanı Halikarnas Disko’da sahneye çıkacak. Her pazartesi gecesi Halikarnas’ta DJ programı yapan Ozan Doğulu’ya bu kez Kenan Doğulu da eşlik decek. Doğulu’nun evli olarak vereceği bu ilk konsere Beren Saat’in de gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Rüzgâr çarptı
Rallici İskender Pisak’ın eşi Serap Pisak, Cennet Koyu’nda objektife takıldı. Rüzgar sörfü yapan Pisak, sık sık düşse de rüzgârı arkasına alıp ilerlemeyi başardı.

Cennette tatil

Serra Tokar da Cennet Koyu’nda görüntülendi. Erkek arkadaşıyla yürüyüş yapan Tokar, derin göğüs dekolteli mayosuyla dikkat çekti.

Yazarın Tüm Yazıları