Eğitim için tasarladılar

Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman ve Işıl Reçber’in de aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, eğitime destek için takı tasarladı.

Haberin Devamı

 Maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan başarılı üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, öğrencilerin burs fonuna katkı sağlamak için SO CHIC markası ile işbirliği yaptı. Demet Sabancı Çetindoğan, Feryal Gülman, Işıl Reçber ve Nida Bulut’un yanı sıra Başarım Sensin Derneği’nin burs verdiği öğrenciler, eğitim için takılar tasarladı.  SO CHIC markasının sponsorluğuyla tasarlanan takılar önceki gün St. Regis Otel’de sergilendi. İş, sanat ve moda dünyasının hayırsever isimlerini buluşturan sergide açık artırma ile satışa çıkan takılardan elde edilen gelir Başarım Sensin Derneği’nin gönül çatısındaki öğrencilerin burs fonuna aktarıldı. Bizzon Leather & Fur’un deri ve kürk koleksiyonunun da mini bir defile ile tanıtıldığı etkinlikte Başarım Sensin Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şule Argüder, katkı sağlayanlara plaket verip teşekkür etti.

Haberin Devamı

Eğitim için tasarladılar

İstanbulspor 91 yaşında

İstanbul Erkek Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından kurulan okulla aynı olan sarı siyah renklere sahip İstanbulspor, 91. kuruluş yıldönümünü kutladı. İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa-Beste Yurttaş’ın ev sahipliğinde Conrad İstanbul Otel’de gerçekleşen kutlama, ünlü isimleri buluşturdu. İstanbulspor’a ve Türk sporuna katkısı olmuş isimlere plaket verilen gecede, Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası da müzik ziyafeti yaşattı.

Ayten Gökçer’e yaşam boyu onur ödülü

Sabancı Vakfı’nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları işbirliğiyle düzenlediği 19. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’nde “Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Onur Ödülü” oyuncu Ayten Gökçer’e verildi. Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde yapılan törende Gökçer’in ödülünü Serap Sağlar aldı.

Eğitim için tasarladılar

Gurmeler Japon mutfağında

Haberin Devamı

Kaliteli yemek ve şarap ile ilgilenen amatör ve profesyonellerden oluşan Gastronomi Kulübü Chaine des Rotisseurs’ün Türkiye’deki üyeleri, Akatlar’daki Miyabi Sushi adlı Japon restoranında bir araya geldi. Chaine des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohammed Hammam’ın ev sahipliği yaptığı lezzet buluşması aralarında Jeff Hakko, Ebru Karaçam, Aclan Acar, Sarp Evliyagil’in de olduğu ünlü isimleri buluşturdu. Japon mutfağından lezzetli örnekler sunan Miyabi Sushi’nin şefleri gurmelerden tam not aldı.

Sürpriz proje yolda

Yağmur Tanrısevsin, Aqua Florya AVM’de görüntülendi. Alışveriş yapan oyuncu, muhabirlerin “Yeni bir proje var mı?” sorusuna “Sürpriz bir projem var eğitimini gördüğüm bölüm ile ilgili. Detay için erken ama” yanıtını verdi. 

Haberin Devamı

30. yıl partisi

Nike Air Max’in 30’uncu yılı, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde yaratılan “Nike Air Quarters”da kutlandı. Bünyamin Aydın’ın küratörlüğünde gerçekleşen etkinlik, gün boyu süren atölyelerin ardından Kiss My Airs partisi ile devam etti. Gün boyu süren etkinlik ve partiye Ezgi Mola, Hande Doğandemir, Sarp Apak, Fırat Altunmeşe ve Burcu Biricik gibi birçok ünlü isim katıldı. 

“Gerçek” oyun

Yazdığı tiyatro oyunları ve hikayeleri birçok dile çevrilen, son zamanların dikkat çeken yazarlarından Florian Zeller’in “Gerçek” (La Vérieté) adlı oyunu Türkiye’deki tiyatroseverlerle buluşacak. Levent Tülek, Pelinsu Pir, Çiçek Dilligil ve Osmantan Erkır’ın rol aldığı oyun, nisan ayında Sahne Beşiktaş’ta sahnelenecek. 

Yazarın Tüm Yazıları