EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ

İşkadınları, eğitime destek için kolları sıvadı. Ünlü işkadınlarının kurduğu Başarım Sensin Derneği öğrencilere burs verdi, Mehmet Köymen’in defilesinde de Arzu Kunt ve Arte Tahir podyuma çıktı.

Haberin Devamı

Başarım sensin dediler

Başarılı üniversite öğrencilerine destek sağlamak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, önceki gün bir yardım etkinliği düzenledi. IWC Schaffhausen sponsorluğunda, Şule Argüder’in ev sahipliğine Fenix’te gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelir, İstanbul Teknik, Galatasaray ve Boğaziçi üniversitelerinde okuyan öğrencilerin eğitimi için harcanacak.

Manken oldular

Mehmet Köymen, 2015 Haute Couture koleksiyonunu Wyndham Grand İstanbul Otel’de tanıttı. Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu’nun eğitime destek olmak için düzenlediği defilede Arzu Kunt ve Arte Tahir de podyuma çıkarak gönüllü mankenlik yaptı. Yeşim Salkım’ın şarkılarıyla renk kattığı gecede ayrıca Uğur Batur’un yönettiği bir de açık artırma düzenlendi. Geceden elde edilen gelirle 700 üniversite öğrencisine burs sağlanacak.

Haberin Devamı

Dostlar alışverişte

İşkadını Elif Dürüst, Mecidiyeköy Trump Towers’daki Altıncı Cadde adlı mağazasında yılbaşı partisi verdi. Altıncı Cadde’deki ürünleri de tanıtan Dürüst’ün partisine Hanzade Doğan Boyner, Esra Dinçkök ve Aylin Tahincioğlu’nun yanı sıra annesi Gül Dürüst ve kız kardeşi Şirin Yalçın da katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları