Can Boğaz’dan gider

İş dünyasının fazla kiloları ile başı dertte olan patronları yaz öncesi zayıflamak için kampa girdi. Necmettin Karabacak ve Erdinç Acar’ın da aralarında olduğu isimler zayıflamak için bıçak altına yatarken Hacı Sabancı, Şeyda Coşkun ile ter döküyor.

Haberin Devamı

Can Boğaz’dan gider

Arzu ile Ömer Sabancı’nın büyük oğulları Hacı Sabancı, üç yıl önce fazla kilolarından kurulmak için detoks merkezinde kampa girmişti. Ancak istediği sonucu alamayan Hacı Sabancı ünlüleri kısa sürede zayıflatmasıyla adından söz ettiren yaşam koçu Şeyda Coşkun’la anlaşmıştı.

Can Boğaz’dan gider

Kısa sürede zayıflayan Hacı Sabancı geçen 3 yılın ardından yine kilo alınca bir kez daha Şeyda Coşkun’un kapını çalmış. Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen Hacı Sabancı, formunu Şeyda Coşkun’a borçlu olduğunu ve her gün tam 1 buçuk saat spor yaptıklarını söyledi.

 

Haberin Devamı


Dany Brillant ile 15 yıl kutlaması

 

İşadamı Emil Güzeliş geçtiğimiz hafta sonu hem sahibi olduğu Zen Pırlanta’nın hem de evliliğinin 15’inci yılını kutladı. Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant ile birlikte sahneye çıkan Emil-Şükran Güzeliş çifti ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı.

 

Emil ve Şükran Güzeliş’in çocukları İlyas Ata ve Emil Ata Güzeliş ile birlikte ev sahipliği yaptığı 15’inci yıl kutlaması iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Four Seasons Bosphorus Hotel’de yapılan kutlamanın sürprizi ise Fransa’nın kadife sesli şarkıcısı Dany Brillant oldu. Hem iş hem de evlilik hayatlarında 15 yılı birlikte geçiren çift sahneye çıkarak Dany Brillant ile aşk şarkıları söyleyip dans etti.

 

Dostlar alışverişte

 

Dünyaca ünlü moda markası Marella’nın Classy Ladies adlı yeni koleksiyonu Nişantaşı City’deki mağazasında tanıtıldı. Marella’nın Türkiye Genel Koordinatörü olan Gülbin Simitçioğlu’nun ev sahipliği yaptığı tanıtıma aralarında Ender Mermerci, Heves Ekinci, Gülgün Çavuşoğlu, İnci Gazioğlu, Tuğçe Eyilik, Füsun Hattat ve Dilek Türker’in de olduğu moda tutkunları katıldı. İtalya’dan gelen kişiye özel alışveriş uzmanları eşliğinde gerçekleşen tanıtımda 2016 ilkbahar-yaz koleksiyondan çiçek baskılı ve rengarenk kumaşlar ile yapılan kıyafetler büyük beğeni gördü.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları