Cahide Erel’den yemek sanatı

Contemporary İstanbul, geçtiğimiz hafta sonu sona erse de sanat rüzgarı esmeye devam ediyor. Cahide Erel, Balat’taki atölyesinde sanatı, yemekle buluşturdu.

Haberin Devamı

Ünlü heykeltıraş ve seramik sanatçısı Cahide Erel, geçtiğimiz yıl Bizans, Ceneviz, Türk, Ermeni ve Rum kültürlerinin yemek alışkanlıklarından yola çıkarak Perispri adlı restoran açmıştı. Kumbaracıbaşı ve Fener’de iki şubesi olan Perispri, önceki gün kış sezonunu açtı.
Sanatçının seramik ve heykel eserleriyle bütünleştiği mekanda Erel’in araştırmaları sonucu hazırlanan menü, beğenildi. Her cumartesi Perispri Fener’de sahne alan opera sanatçısı Çağrı Köktekin ve Orkestrası “Arya’dan Alaturka’ya” konseptli programıyla davetlilere nostaljik bir gece yaşatıyor.

Cahide Erel’den yemek sanatı

Turbo detoks

Sağlıklı zayıflama yöntemleriyle dikkat çeken pilates uzmanı ve detoks koçu Umay Villa, yeni kitabı “Turbo Detoks”u Kanyon Escale’de tanıttı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tanıtımda Umay Villa, aç kalmadan nasıl kısa sürede sağlıklı ve hızlı kilo verildiğini anlatırken, Turbo Detoks programları hakkında soruları cevapladı. 

Haberin Devamı

Cahide Erel’den yemek sanatı

Güzellikte 4D teknolojisi

Nişantaşı’ndaki Beauty Art Güzellik Merkezi, Hollywood starlarının kullandığı kişisel bakım ve güzellik uygulamalarını tanıttı. Esra ve Sumru Canbek’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda 4D teknolojisi ile incelmeyi ve selülitsiz sıkı bir vücuda sahip olmayı sağlayan Venüs Legacy ile uygulamalar yapıldı.

Cahide Erel’den yemek sanatı

Çekilişten yüzük çıktı

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER), sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. ERDODER Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe’nin ev sahipliğinde Kuruçeşme’deki Les Ottomans Hotel içinde bulunan Park Şamdan’da gerçekleşen etkinlikte
Aslı Göncer’in bağışladığı yüzük, çekilişle Gül Ergi’ye çıkarken Canan Göztepe, Aslı Göncer’e teşekkür ederek plaket verdi.

Haberin Devamı

Cahide Erel’den yemek sanatı

Yazarın Tüm Yazıları